2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی بعد از 15 روز از تزریق آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 11023 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم ...میدونم خیلی وقته ازین تاپیکت گذشته ...شما همین ماه ک امپول زدین وروز۱۵ بیبیتون منفی شد ب ...

نه عزیزم باردار نبودم

من ماه بعدش که اقدام کردم بدون هیچ دارو و آمپول باردار شدم و خداروشکر پسرم کنارم خوابیده

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
احتمال داره مثبت بشه چون بی بی چک دوست من روز ۱۵منفی بود روز ۱۷مثبت شد .....باید منتظرشی از موعدت بگ ...

عزیزم دوستت که بعد ۱۷ مثبت شد میشه بگی چه علائمی داشت ...چند روز از پری گذشته بود که مثبت شد 

عزیزم دوستت که بعد ۱۷ مثبت شد میشه بگی چه علائمی داشت ...چند روز از پری گذشته بود که مثبت شد 

علائم خاصی نداشت عزیزم فقط علائم پری داشت ...از موعدش یادم نیست ولی ۱۷روز از آمپول گذشته بود مثبت شد 

لا إله إلّا اللّه
علائم خاصی نداشت عزیزم فقط علائم پری داشت ...از موعدش یادم نیست ولی ۱۷روز از آمپول گذشته بود مثبت شد ...

منم علائم پری دارم سینه هام درد میکنن که اصلا هیچ موقع درد نمیکرد..امروز و دیروز بیبی زدم منفی بود ناامید شدم کلن