2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

191 بازدید | 6 پست

امشب شهادت امام رضا تو رو خدا یه ایت الکرسی یا یه صلوات برام بفرستید ک خدا منم تا سالی دیگه مادر کنه و منم بتونم بچه دار شم شاید دعای شما در حقم مستجاب شه خیلیییییی محتاجم به دعاتون امام رضا رو قسم بدید به پسرش یا مادرش که منم صاحب بچه کنه ایشالا خیر ببینید 

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

50 تا صلوات میفرستم عزیزم  التماس دعا💚🌱

مرسی فداتشم حاجت روا شی ایشالا

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

عزیزم سلام

نمی دونم باردار شدی یا نه ولی می خواستم یه دکتر معرفی کنم برات بری پیشش شاید فرجی شد 

دکتر سید ریحان میر دامادی

خواهر شوهر من سه بار سقط داشت رفا پیش این یه بچه نخبه دنیا اورد 

من خودمم مریض دکتر رزاقیم ولی می گم بری پیش این دکتر هم در کنار روند درمان خودت شاید اوضاع متفاوت شد