2777
2789

بدردنخور😐

اولا واینمیسه مثلا بره مهمونی باید فقط یه لبخند برنی حرف بزنی انگار تکون میخوره غذا نمیتونی درست و حسابی بخوری گول تبلیغاتو نخور

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدردنخور😐 اولا واینمیسه مثلا بره مهمونی باید فقط یه لبخند برنی حرف بزنی انگار تکون میخوره غذا نمیت ...

عه میگن ی خمیر داره باید بندازیش تواب داغ بعد بزاری لای لمینت و بچسبونی دندونت گمونم 

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌
بدردنخور😐 اولا واینمیسه مثلا بره مهمونی باید فقط یه لبخند برنی حرف بزنی انگار تکون میخوره غذا نمیت ...

ای بابا من خیلی امید داشتم بهش😶

زغال و الماس هردو از کربن اند..فقط ارایش متفاوتی دارند💕
 عه میگن ی خمیر داره باید بندازیش تواب داغ بعد بزاری لای لمینت و بچسبونی دندونت گمونم

اول باید خمیر رو بزاری تو آب داغ بعد بزاری رو دندونت بعد بندازیش آب سرد که شکل دندونت دربیاد فرقی نداره توش چسبندگی نداره درمیاد😐

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست  
اول باید خمیر رو بزاری تو آب داغ بعد بزاری رو دندونت بعد بندازیش آب سرد که شکل دندونت دربیاد فرقی ند ...

با ادامس امتخان کن ببین بهتر نمیشه؟

بجای چسب

زغال و الماس هردو از کربن اند..فقط ارایش متفاوتی دارند💕

استفاده نکردن الکی میان نظر میدن مردمو گمراه میکنن 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.  

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:  

09127906020