2777
2789

سلام دوستان، من یک ترم هست که دخترم رو کلاس باله ثبت نام کردم تو زعفرانیه، باشگاه بهشت،  آکادمی اسپین، الان میخوام ترم بعد دیگه ثبت نام نکنم، چون خیلی ضعیف عمل کردند و بیشتر جنبه تبلیغات و ظاهر حفظ کردن هست ، هیچ تلاشی و یا دقتی رو تمرینات بچه ها ندارند هر بار مربی شون عوض میشه، و همیشه بچه ها تمرینات رو اشتباه می‌زنند مربی هم هیچ واکنشی نشون نمیده..‌ . این رو هم اضافه کنم که تو اسپین  هزینه های جانبی اش هم زیاد.  شما تجربه ای داشتید تو اسپین؟ و اینکه برای باله باشگاه ای رو میشه معرفی کنید، متشکرم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من می خواستم کلاس آنلاینشون دخترم رو بفرستم زنگ زدم گفتن خودمون تماس می گیریم. ولی تماس نگرفتن. منم ...

یه بچه دو ساله هم به زور توی کلاس نگه داشتند، و تمام مدت زمان صرف این هست که بچه رو تو کلاس نگه دارند..‌ کلا بچه ها چند دقیقه به چند دقیقه معطل آروم کردن این بچه هستند، تمام تلاششون شاگرد جدید گرفتن و هزینه های جانبی ، ..‌ . 

اموز با مربی شون صحبت کردم گفت سه ماهه هست که باله درس دادن رو شروع کرده  ، واقعا خود مربی هم نمی ونه سر کلاس چیکار کنه، خیلی ناشی عمل میکنند، البته امیدوارم ورزش کودک  خیلی جدی تر تو باشگاه ها دنبال بشه. به هر جهت برای من تجربه خوبی نبود، فقط پانصد هزار تومان هزینه لباس شد ...‌ . هزینه‌های جانبی دیگه ،  یه کارت سفید رنگ که به هیچ دردی نمیخوره، و اینکه هزینه سی دی که کلا  بیست دقیقه  اهنگ پخش میشه!!!!. 

سلام

تاپیک مربوط به چند ماه قبله، ولی نظرم  و مینویسم شاید بعداً به درد کسی بخوره.

همینطور که اسی گفت فقط و فقط پول میگیرن و بازدهی ندارن. بچه های دو سه ساله رو با پنج شش ساله ها تو یک کلاس نگه میدارن، تعداد ثبت نامی ها برای هر سانس متناسب با یک مربی نیست. نصف بچه ها اصلا تمرین نمیکنن. خانمه میگفت دختر من سی دی نگاه نمیکنه، به زور میگفتن باید پولش رو بدی. تلفنی به من گفت هزینه یک ماه میشه ۶۵۰ تومن، بعد که رفتم گفت ماه اول ۱۶۰۰ میشه. ۲۵۰ تومن هم توپ، میشه ۱۸۵۰!

خنده دار بود، توپ موجود نبود میگفت پولش رو بریز هفته دیگه میاریم! یکی لباس داشته باشه دوباره به زور باید از اینا بخره. از همین دلال بازیا پول در میارن. نصف شعبه هاشونم تو سرای محله هاست که هزینه حا براشون ارزون دربیاد.

خلاصه که من نیم ساعت وایستادم تا ببینم نظر دخترم چیه بس که کلاس بی نظم بود منصرف شدم. هزینه ها هم که دیگه نگم!

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...