2777
2789
عنوان

سبزی خورشتی مامانمو شور کردم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه سرکلاس علوم غیبت بودی ها ،یه ازمایش بود اب که توش نمک هست رو گذاشتیم تبخیر شد و نمکاش موند&nb ...

بودم بابا رشتمم تجربیه اخه ی بار غذام اینجوری شد درستش کردم اینجوری 

اگه بدونی تو چه شرایطی هستم خیلی اوضاع روحیم داغونه نمیدونم چکار میکنم اصلا.. 

اشکال نداره عزیزم پیش اومده دیگه شما ک عمدا نکردی 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
اونو از صحرا بابام با سختی آورده بود 

یکم سبزی اماده قاطیش کنی چیزی نمیشه،حالا سبزیه چند کیلو بوده؟؟اگه هروقت خورشت بپزه نمک نزنه درست میشه چون کلی اب ومخلفات باید بهش اضافه بشه

گفتم بازم میترسم شور بشه اخه بابام سنگ کلیه هم داره نمک نمیخوره

استرس نداشته باش 

بچه کوچولو که نیستن اگر شور باشه نمیخورن 

بجای این همه فکر و خیال یه زنگ به مامانت بزن و  بگو مامان جان فکر کنم یکم نمک زیاد زدم اگر شور شده نخورین دوباره درست کنیم 

نور خواهی مستعد نور شو....