2777
2789
عنوان

ملکه ی خانواده شوهرت باش🥰

377 بازدید | 8 پست

✍🏻 خانمای متاهل میدونن که خانواده شوهر بیشتر از اونیکه فکرشو کنید توی زندگی زناشویی تاثیرگذاره مگه در موردهای خاص...

پس خیلی مهمه که وقتی وارد یه خانواده دیگه میشین این چیزهارو بدونین👌🏻😊

✍🏻 اولین نکته ای که هر خانمی باید بدونه اینه که خانواده شوهرتون، خانواده شما نیستن.!!!😊

پس اینو فراموش کنین که قراره دختر اون خانواده بشین و با شما مثل دخترشون رفتارکنن🙄

((البته اینو بگم منظور اینه که مثل خانواده خودتون خیلی باهاشون خودمونی نشید و اونام مثل دختر خودشون باشما عادی رفتار نکنن بدون احترام))

✍🏻 مهمترین نکته حفظ فاصله با خانواده همسره.

قرار نیست بدجنس باشید👎🏻🙅🏻‍♀️

قراره صادقانه احترام بذارید.

✍🏻 به هیچ عنوان پشت سر خانواده همسر صحبت نکنید، یا وقتی خانواده همسر راجب موضوعی صحبت میکنن اصلا دخالت نکنید.😊

✍🏻 حتی اگه خانواده همسرتون پشت سر کسی بد گفتن، که اتفاقا شما هم دل پری از اون آدم داشتید، خودتون و کنترل کنید🤫😊 و با جمله ی " ان شاءالله مشکلشون حل شه یا همیشه خوش باشن" بحث و تموم کنین. این یعنی شما علاقه ای به ادامه بحث ندارین😇

و در واقع دارین راه صمیمیت رو میبندین.

✍🏻 راه صمیمیت که بسته بشه، دخالت ها تقریبا به صفر میرسه

به همین دلیل همیشه میگیم لز روز اول صمیمی نشید.

دلیل نداره مادرشوهرتون رو "مامان" صدا کنید🥴

و بعد هم توقع داشته باشید با شما مثل دخترشون رفتار کنن🤥

✍🏻 توی جمع فامیل همسر، خیلی صحبت نکنید. البته نمیگم عنق باشید و یه گوشه بشینین ولی دلیلی هم نداره که شما مجلس رو به دست بگیرین👎🏻🙅🏻‍♀️

✍🏻 موقع رفتن به خونه فامیل و خانواده همسر، بهترین لباسهاتون رو بپوشین و با همسرتون بسیار بسیار محترمانه رفتار کنید.

مادرشوهرا از اینکه عروسشون به پسرشون احترام بذاره و پسرشون زن ذلیل نیست خیلی خوششون میاد😉

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه گفتی مامان نگیم به مادر شوهر موافق نیستم 

خب اونم مادره برای پسرش زحمت کشیده حالا با ۱ مامان گفتن از ما چی کم میشه یا مثلا با ۱ کلمه مامان خیلی صمیمی میشیم واقعا که..

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊
اینکه گفتی مامان نگیم به مادر شوهر موافق نیستم  خب اونم مادره برای پسرش زحمت کشیده حالا با ۱ م ...

منظور صمیمیت خیلی زیاد بود. یعنی دقیقا همون صمیمیتی که با مادر خودتون دارید. دردل کردن ها و...

من با لفظ مادر بیشتر موافقم تا مامان. هم محترمانه تره و هم خیلی صمیمیت اون مامان گفتن رو نداره.

...

اینکه گفتی مامان نگیم به مادر شوهر موافق نیستم  خب اونم مادره برای پسرش زحمت کشیده حالا با ۱ م ...

خیلی صمیمی نمیشید. من دقیقا فقط لفظ مامان منظورم نبود منظور ارتباط نزدیک مثل مامان خودت بود.

چون دیدم دخترایی که بعد از ازدواج سریع میخوان سوگولی خانواده همسر شن و با مامان گفتن و یه سری کارا خیلی خودشون رو نزدیک میکنن و برعکس پسشون زدن و اینکه سواسفاده شده ازشون.

...

واقعا

اون خانمی هم که راجب روانشناسی زرد صحبت کردن. نظرشون برای من محترمه.

من کار خودمو میکنم و فقط دنبال جلب نظرات مثبت نیستم. ظرفیت شنیدن انتقاد رو دارم.

اما اگه فقط به سری چیزارو به خانما و آقایون جامعه مون آموزش داده بودن الان وضعیت زندگی ها و روابط بهتر از این بود.

ما نه قراره سلطه پذیر باشیم و نه سلطه گر. 

قراره یاد بگیریم همیشه دعوا جوابگو نیست. همیشه سکوتم جوابگو نیست. خانما باید اعتماد به نفسشون بالا بره اجازه هیچ توهین و تحقیری رو به کسی ندن.

محترمانه رفتار کنن ولی زیر بار زور نرن.

...