2777
2789
سلام.اگه اومدی تو این تایپیک گفتن خاطره یادت نره گلم.خخخخخ خاطراتت نوشتنیه؟ثبت کن. منتظـــــــــــــــــــریــــــــــــــم. ببینیم کی اولین خاطراتش رو میگه؟لطفا شمام خااااااااااااااااااطررررره بگین.خاموش نباشین
خدایا دریاب مرا،تنها رفیقم،بهترین رفیق تنهایی هایم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام...یه سوال بی ربط ببخشید
✳✳✳✳✳✳ خدایا به تو توکل میکنم و دوستتت دارم.ببخش منو.بدون شک کمکم کردی و میکنی✳✳✳✳✳✳ مخاطب من،دوست من....برام دعا کن هر جور بلدی واسه عزیزات دعا کنی....خدا خیرشو به خودت و عزیزات بدهO:-)
شکل نی نی سایت برام تغییر کرده واسه شما هم ؟
✳✳✳✳✳✳ خدایا به تو توکل میکنم و دوستتت دارم.ببخش منو.بدون شک کمکم کردی و میکنی✳✳✳✳✳✳ مخاطب من،دوست من....برام دعا کن هر جور بلدی واسه عزیزات دعا کنی....خدا خیرشو به خودت و عزیزات بدهO:-)
یه خاطره ی خیلی کوتاه: اولین باری که شوهرمو دیدم،گفتم وای خوش به حال اون دختری که زن همکلاسی ما بشه!!(انتقالی گرفته بود بعد چند ترم)خداییش خوش تیپ خفن،سربه زیر،مثبت!! دوستم سمیرا گفت:وا سحر اولین باره چشمت یه پسری رو گرفته ها!!مبارکه صاحبش باشه! منم غمگین گفتم:عاره راست میگی مبارکه صاحبش!اما تو دلم غوغا بود از عشق،اونم در نگاه اول!!
خدایا دریاب مرا،تنها رفیقم،بهترین رفیق تنهایی هایم...
سحر خیلی خوبه که به عشقت رسیدی