2777
2789
عنوان

یه خانم معمولی نباش! 😎

216 بازدید | 10 پست

خانم عزیز 

✍🏻سعی کن هیچوقت متوسط نباشی، اگه خونه دار هستی بهترین ورژن از یه خانم تموم عیار خونه دار باش. اگه شاغلم هستی که همینطور.

حالا چطور معمولی نباشیم؟؟؟؟🤔

✍🏻اولین و مهمترین نکته: دست از مقایسه خودت با دیگران بردار. اون چیزی که تو در ظاهر دیگران میبینی با باطنشون خیلی فرق میکنه😊

این مقایسه نکردن رو اینجوری به خودت یاد بده: من دنبال پیشرفتم با چاشنی بی تفاوتی نسبت به دیگران😊

✍🏻 برای خودت وقت و انرژی بذار.

نذار انرژی های خوبت صرف فکرکردن راجب کارا و رفتاری بقیه بشه، اجازه نده کسی با حرفا یا کاراش حتی یک ساعت تورو ناراحت کنه🙅🏻‍♀️

به جاش برای روح و جسمت وقت بذار ، کتاب بخون و برنامه ریزی داشته باش.😊

✍🏻 درست لباس بپوش:

خانمای جذاب میدونن که کجا چه لباسی باید بپوشن، لباسهای ساده و با کیفیت😊 و قبل از رفتن به هرجایی در مورد اینکه چه لباسی برای این موقعیت مناسبه، فکر میکنن.

✍🏻 مودب و مهربون باش:

صمیمیت بیش از حد چیزی جز درگیری فکری و ردشدن از خط قرمزا نداره، پس دلیلی نداره تو هر جمعی سریع صمیمی بشید🥰

✍🏻 خودتون و کنترل کنید:

خانمای جذاب در مقابل توهین دیگران یا موقعیت های متشنج، خونسرد هستن و نمیذارن احساساتشون غلبه کنه و عزت نفسشون رو حفظ میکنن.🥰

...

باشه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وقتی مردم رو گذاشتم کنار و مقایسه نکردم و.... پیشرفت نکردم که هیج ، افسرده هم شدم الان سه سال ...

کنار گذاشتن و فرار کردن و منزوی کردن خودت معلومه نتیجه اش این میشه.

تو برای بالا بردن مهارت های ارتباطی و پیشرفت خودت نیاز به حضور بین دیگران و جامعه داری.

من منظورم بی تفاوتی نسبت به کسایی بود که مرتبا ضعف های شمارو به روتون میارن و با اعمال و حرفاشون شمارو آزار میدن.

مقایسه نکردن یعنی انقدر خودتو قوی و با اعتماد به نفس بدونی که بگی هیشکی یارای رقابت و مقایسه شدن با من رو نداره. هرکسی واسه خودش یه ارزش و نکات مثبتی داره. اون اونه و من منم.

...

سلام عزیزم میشه درخواست مو قبول کنی ❤

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖