2777
2789

اگ سیمکارت خودمو دربیارم  سیمکارت بخرم اونجا واتس اپ با اینترنت اونا باز میشه دگ؟ نیازی به سیمکارت  خودم  ک‌نیس؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باز میشه تا وقتی بروز رسانینخواد

پس میتونم سیمکارتمو بزارم خونه برم؟نمیخوام  ببرم دگ رسیدم اونور میخرم  ففط میترسم نتونم باز کنم با لون سیمکارت و اینترنت  واتس اپ و اینیستارو

پس میتونم سیمکارتمو بزارم خونه برم؟نمیخوام  ببرم دگ رسیدم اونور میخرم  ففط میترسم نتونم با ...

نه باز میشن...ففط،وات ساپ اگه بروزرسانی خواست شمازه ایران میزنی و چون کد رو در یافت نمکینی مجبور میشی با شماره ترکیه وات روشن کنی اگه هم بروز رسانی نخواست چع بعتر با همون شماره ایرانیت واتساپ استفاده میکنی

راهنمای جامع خرید سیم کارت های دائمی و توریستی در ترکیه

هزینه بالای رومینگ

عدم امکان استفاده از برخی خدمات و امکانات سیم کارت ایرانسل در ترکیه

امکان قطع شدن رومینگ در صورت عدم شارژ

فعال سازی رومینگ ایرانسل

فعال سازی رومینگ ایرانسل یک گزینه راحت و آسان برای استفاده از خدمات تلفن همراه در ترکیه است. با این حال، هزینه رومینگ ایرانسل در ترکیه بسیار بالا است و ممکن است برای استفاده طولانی مدت مقرون به صرفه نباشد. همچنین، برخی از خدمات و امکانات سیم کارت ایرانسل در ترکیه قابل استفاده نیستند.

خرید سیم کارت ترکیه

خرید سیم کارت ترکیه یک گزینه مقرون به صرفه برای استفاده از خدمات تلفن همراه در ترکیه است. با این حال، نیاز به خرید سیم کارت جدید و احتمال گم شدن یا مفقود شدن سیم کارت از معایب این گزینه است.

اطلاعات بیشتر : https://evimistanbul.ir/