2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایه ابرو برا من استفاده کردن.باید الروهات پهن باشه که روی موهای ابرو بکشن سایه ابرو روی پوست قشنگ نمیه.

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

یه لاک هست از وسایل گریمه به نام لاک دندون که البته استفاده اش سخته باید با الکل رقیق شه تو کلاس گریم به ما اونو معرفی کردن موندگاریشم خیلی بالاست خیلیم طبیعی میشه. مارک کریو لاین
عشقم پسرم😘😘😘
همون بگی پینکل میده شماره داره از یک شروع میشه که تیرست تا شماره بالا که روشنه قلموشم مخصوصه و سفته مثل قلم سایه نیست میتونی خیلی کم قلمورو نم کنی بعد بزنی خشکم میشه
خدایاشکرت تنهام نذار.