2777
2789

@پیراشگی  

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

دوستان خلاصش میکنم باهم ازدواج کردیم ولی من نسبت بهش حتی کوچک ترین حسی هم ندارم ولی اون کشته مردمه ولی عشق یه طرفه بدترین عذابه برای یه ادم با خواهرش هم روز عقد که برام  یه انگشتر هدیه داد اصلا جلو مهمونا پرتش کردم اون ور که به خاطر این کارم خیلی حرف و حدیث پخش شد ولی اون و دادشش بدترین کارو درحقم کردن فکر کن یه دختر به زور مجبور به ازدواج بکنی پس رویاهاش چی،منی که عاشق پسر عموم بودم بعداز عقدم پسر عموم با بابام دعواش شده بود که چرا دادیش به این مرتیکه بابامم میگفت خودش خواست بزور که ندادمش

خودم عاشق رشته پزشکی ام به هزار ویک دلیل نشد دوتا دخترناز دارم که اگه خدابخواد میخوام دکترشون کنم لطفا براشون یه صلوات بفرستید که تو اینده موفق باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان خلاصش میکنم باهم ازدواج کردیم ولی من نسبت بهش حتی کوچک ترین حسی هم ندارم ولی اون کشته مردمه و ...

خب بقیش اززندگی الانت بگو

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عقده ای نیستن جوگیر و بیکارن دگ مشکل روانی هم دارن 

😐😐😐یکی دیگه میاد تو سایت ملتو سرکار میزارع اونایی که نیمخوان دروغ پراکنی و چرت و‌پرت باشه میشن مشکل دار 😐😂

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
دوستان خلاصش میکنم باهم ازدواج کردیم ولی من نسبت بهش حتی کوچک ترین حسی هم ندارم ولی اون کشته مردمه و ...

چرا دوسش نداری سعی کن دوسش داشته باشی اتفاقیه ک افتاده تو چه غمگین باشی چه خوشحال همه ما مجبور به زنده بودنیم پس سخت نگیر

وقتی جاهای میریم که اون هست فرار میکنم دوماه بعد از عروسی به جنون رسیدم میخواستم خودکشی کنم چون زندگی برام سیاه بود وقتی که عشقی دوس داشتنی نباشه و به جاش تنفر باشه ادم بهتره بمیره

خودم عاشق رشته پزشکی ام به هزار ویک دلیل نشد دوتا دخترناز دارم که اگه خدابخواد میخوام دکترشون کنم لطفا براشون یه صلوات بفرستید که تو اینده موفق باشن