2821
2789
عنوان

یه سواللللل

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 37 پست
نمیدونم والا میگ من تضمین میکنم ک بات زندگی خوبی داشته باشم تو برو کارای بخشش مهریتو بکن ک اعتمادم ب ...

فریبی بیش نیست

مردی که زنی رو دوست داشته باشه مهریه اش هم تقبل میکنه،اگه قراره به خوبی و خوشی زندگیتونو ادامه بدید پس نباید نگران دادن مهریه باشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
هیچی دوست من همینجوری بود شرایطش...در حین جدایی پسره دوباره رجوع کرد و پسره گفت مطمینم کن که نمیری، ...

چ آدمی بودههههه😐😐😐 حالا این ک گفته تضمین میکنم زندگی خوبی بات داشته باشم ولی حسم میگ واسه طلاق میخاد بااینکه اینقد دوسش دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فریبی بیش نیست مردی که زنی رو دوست داشته باشه مهریه اش هم تقبل میکنه،اگه قراره به خوبی و خوشی زندگی ...

دقیقااااا…ولی مشکل اینجاست ک منم ی عیبایی دارم ک گف فقط با بخشیدن مهریت اعتمادم بهت برمیگرده😑😑

گول نخور دختر.

ببین فکر میکنم هنوز سیاست و کیاست نداری،وقتی ساده لوحانه فقط بخاطر یه حرف شوهرت میخوای مهریه ببخشی،نشون میده که شاید تو زندگیتون هم شاید درست رفتار نکردی.شاید یه جاهایی باید سکوت میکردی یا نوع دیگه ای رفتار میکردی و نکردی که الان به این نقطه رسیدید.

به نظر من با شوهرت چند جلسه برید پیش یه مشاور،شاید تونستید اشتباهات گذشته رو جبران کنید. 

ولی در مورد بخشش مهریه هیچ اقدامی نکن فعلا

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
چهارتا مشاور رفتیم فایده نداشت .. 

نمی‌دونم چی بگم.

هرکسی باطن زندگی خودش رو بهتر میشناسه و بهتر میتونه تصمیم بگیره.

وااااااااااااااای ن ها 

اصلن نبخش بشین همونجا مهریه رو بزار اجرا بخدا به دست و پات کی افته

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست

الان برو یه کاغذ و قلم بردار و بشین در مورد زندگی زناشویی، ویژگی های مثبت و منفی خودت و شوهرت، توقعاتتون از زندگی و...بنویس، اخرش میفهمی باید چه تصمیمی بگیری.

دعا میکنم که بهترین تصمیم رو بگیری

ببخش اگه کمی لحنم تند بود.

وااااااااااااااای ن ها  اصلن نبخش بشین همونجا مهریه رو بزار اجرا بخدا به دست و پات کی افته

ن دیگ نمیبخشم ولی کلا پول و پله هیچی نداره خواهر ک ب دست و پام بیفته…اینم  شانس مایه

ن دیگ نمیبخشم ولی کلا پول و پله هیچی نداره خواهر ک ب دست و پام بیفته…اینم  شانس مایه

چون پول نداره به دست و پا می افته داشته باشه که راحت حقت میده طلاق میده ولی اصلن نبخش 

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
الان برو یه کاغذ و قلم بردار و بشین در مورد زندگی زناشویی، ویژگی های مثبت و منفی خودت و شوهرت، توقعا ...

وایییی چ ایده ی خوبیییی😍😍 باشه عزیزم حتماااا انجامش میدم اصلا تند نیس ک لحنت…مرسی واقعااا ب دعا نیاز داره الان زندگیم..ممنون ک دعا میکنی🙏🏻

چون پول نداره به دست و پا می افته داشته باشه که راحت حقت میده طلاق میده ولی اصلن نبخش 

اخه کلا میگف بیا طلاق توافقی با یه مبلغی طلاق بگیریم ۲۰۰تومن ک ما گفتیم کمه بعد گف پس هیچی ندارم سالی یه سکه اونم شاید بدم شاید ندم… بعد گفتم میخوام زندگی کنم بات ک گف ببخش ک زندگی کنیم!!!منم دیگ عمرا ببخشم پسسسس!!!

اخه کلا میگف بیا طلاق توافقی با یه مبلغی طلاق بگیریم ۲۰۰تومن ک ما گفتیم کمه بعد گف پس هیچی ندار ...

مشکلی دارید ؟