2777
2789

اولین بار می خوام برم دانشگاه و چند روز دیگه برای ثبت نام دانشگاهم وقت ندارم الانم بین دوتا دانشگاه و دوتا رشته مختلف موندم اینم بگم من توی هنرستانم گرافیک خوندم و توی طراحی کردن و نقاشی و اینا هم خیلی استعداد دارم و الانم هم توی دانشکده دخترانه گرافیک قبول شدم البته کاردانی و هم پیام نور کارشناسی طراحی لباس قبول شدم ، متاسفانه متوجه شدم اونقدری که توی رشته  طراحی لباس طراحی نقاشی کردن داره توی رشته گرافیک نداره و حتی اون کارشناسی ولی گرافیک کاردانی و برای آینده شغلی ش هم فهمیدم درآمد داره ولی اگه طرح خوب بزنی یا موزون لباس یا کارگاه داشته باشی حتی توی خارجی طرفدار داره ولی یه جورایی مستقل ، تازه من به اینم فکر کردم که لیسانسم رو طراحی لباس بگیرم و برای فوق برم گرافیک که مسئله کارمم حل بشه ، اخه گرافیک یکم توی شغل و اینا بهتره البته اونم باید طرح های خوب بزنی ولی خوب چیزی که دو دلم کرده اینه که گرافیک یه جورایی دولتی قبول شدم و فکر میکنم دارم فرصتم رو از دست میدم حتی استخاره هم کردم ولی هر بار برای یکیشون خوب میاد تروخدا کمکم کنید می خوام نظرات و تجربیاتتون رو بدونم مرسی.

طراحی لباس رو ترجیح میدم چون اگه هیچ جا استخدام نشی خودت با دو متر پارچه میتونی شروع کنی و با این همه شبکه اجتماعی از خودت برند بسازی اما گزافیک همیشه برای کسی و جایی باید طراحی کنی

💚💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دوره خیاطی تو آموزشگاه دیدم، مربیمون میگفت چندتا هنرجو داشتم فارغ‌التحصیل طراحی لباس بودن هیچی تو دانشگاه بهشون یاد نداده بودن

یعنی خیاطی و طراحی لباس رو بنظرم آموزشگاه بیرون جای خوب بری خیلی بهتر از دانشگاه میتونی یاد بگیری

گرافیک رو بنظرم دانشگاه بخون

و در حین دانشجویی اگر هزینش برات سخت نیست کلاس طراحی لباس هم برو جفتشو با هم که خیالت راحت باشه هیچکدومو از دست ندادی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

متاسفانه پدرم یکی از مخالفان طراحی لباس البته بیشتر مخالف دانشگاهشه میگه تا دولتی قبول شدی چرا می خوای بری پیام نور برای همین بیشتر دو دلم کرده البته مادرم حمایتم میکنه توی هر دو مورد   

متاسفانه پدرم یکی از مخالفان طراحی لباس البته بیشتر مخالف دانشگاهشه میگه تا دولتی قبول شدی چرا می خو ...

اگه گرافیک دولتی قبول شدی که حتما برو

تو پیام نور و آزاد خبری نیست، چیزی یادت نمیدن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بحث انتخابمه وگرنه اونجوری نیست که عاشق طراحی لباس باشم که بخوام درکنار رشتم ادامش بدم بیشتر می خواستم یه چیزی برم که هم ارزشش رو داشته باشه و هم بهش علاقه داشته باشم الان من توی طراحی لباس بیشتر طراحی میکنم که مورد علاقه ولی اینم که دولتی قبول شدم خودش یه فرصته برام اینه که انتخاب رو برام سخت کرده  

بحث انتخابمه وگرنه اونجوری نیست که عاشق طراحی لباس باشم که بخوام درکنار رشتم ادامش بدم بیشتر می خواس ...

حالا فکراتو بکن، تصمیم بگیر

من تجربیاتم اینا بود که گفتم

من خودم رشته دانشگاهیم یه چیز دیگه بود درکنارش همون موقع که دانشگاه میرفتم کلاس خیاطی هم میرفتم خیالم از جفتش راحت شد

حالا سرم خلوت شه میخوام دوره طراحی لباسم بگذرونم

مرسی عزیزم از راهنماییت ایشاله موفق باشی    

ممنونم شما هم موفق باشی😘