2777
2789

پسرم یک سالو نیمشه ۵ روزه بی حاله و اسهال واستفراغ داره تا حالا دوتا دکتر بردیم حتی۴ تا آمپول زدن براش یککککککم اسهالش بهتر شده ولی این ۵ روز به محض خوردن هر چیزی ۵ دیقه بعدش با هزارتا فشار میارش بالا

بنظرتون چکار کنم چی بدم بخوره

بخدا خستم و افسرده

رفلاکسم یکم داره

ولی الان به محض خوردن حتی کمی آبم بالا میاره 

از ترس دارم میمیرم

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطرشو دکتر دادش

الان از وقتی هوا سرد شده اکثرا این حالات رو دارن ولی ی کاری کن با کرم شکمشو اروم ماساژ بده ممکنه گرفتگی داشته باشه

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است

بچه بی حال شده آب بدنش خشک نشه پوستش خشکه؟ لب ها و پوست شکمش رو چک کن ببین خشکه یا نه ملاجش رو ببین نرم نشده باشه اشک داره یا نه؟ بهش آب میدی با ولع میخوره؟ اینا علایم خطر فووووق جدی هستن اگه دیدی اورژانسی باید ببری بیمارستان 

اگر نه آب بدنش داره تامین میشه و به ازای هر پوشک کثیف دو برابر ors میدی سرم نیاز نیست

داروهاش رو بده و تلاش کن علایم رو برطرف کنی

حتما با متخصص بهتری مشورت کن میتونی از دکتر های آنلاین بپرسی تا فردا که ببری بیمارستان خیالت رو راحت کنی 

برای استفراغش باید آمپول بزنن بهش دوباره ببر امشب آمپول بزنن که سریع بند بیاد بتونی بهش ors بدی الان چیزی که مهم ترینه اینه که بتونی آب بدن و الکترولیت های بدنش رو با ors تامین کنی  

احتمالا باید بهش شربت ازیترومایسین هم داده باشن چون احتمال کرونا هست  دوزش رو درست تا پنج روز باید بدی اگر ندادن دکترش رو عوض کن