2777
2789
عنوان

اسم زینب

3530 بازدید | 55 پست

سلام یک سوالی داشتم: چرا به اسم ما زینب ها توهین زیادی میشه؟ این در اصل توهین به حضرت زینب هست.

بهانه های زیادی هم دارند،میگن قدیمیه یا مصیبت واره ...

درحالی که هیچ کدوم اینها نیست اگه برید آمار اسم هارو ببینید، می بینید که بعد از فاطمه و زهرا، اسم زینب بیشترین تعداد و داره و قدیمی هم نشده. 

مصیبت وار هم نیست چون اسم مارو زینب گذاشتند تا مثل حضرت زینب قوی و استوار و محکم و صبور باشیم، نه اینکه مصیبت و درد و رنج بکشیم...

توی فامیل یکی هست همش به اسم من توهین میکنه یکی دیگه هم میگه که اسم های امروزی قدیمی اند بخاطر همین اسم نوه اش و ی سما بهش اضافه کرده شده سما زهرا!

خیلی ناراحتم از اینجور افراد 

امیدوارم امام زمان ظهور کنند و جواب همشونو بدن.

دوست عزیز،این رو بدون که اسم های ائمه بسیار زیبا هستند.توهین هایی درباره اسم ائمه اطهار شنیدم،مخصوصا اسم خانم حضرت زینب سلام الله علیها بذار همه چیز رو درباره اسم زینب بگم.اسم زینب،اسم یکی از بزرگترین بانوی کربلاست. ی اسم عربیه،ولی اسم بهترین بانوی عربه،قدیمی نیست و هیچ وقت هم قدیمی نمیشه.مصیبت وار نبوده،نیست و نخواهد بود..اسم هیچ ربطی به سرنوشت انسان نداره.کسی کع میگه همه زینب ها زجر میکشند و اسم رو به سرنوشت ربط میده،کوته فکر ترین شخص هست چرا که داره به حضرت زینب توهین میکنه.در ضمن منی که اسمم زینب هست،با افتخار میگم که زینبم و خوشحالم که زیباترین اسم روی من گذاشته شده.حضرت زینب زجر کشیدند،ولی صبور بودند،مقاوم بودند،شجاع بودند،محکم و استوار بودند،زینب ها بیچاره نیستند،چرا که حضرت زینب خوشبخت ترین زن دنیا بودند،نوه پیامبر خدا،دختر شاه عالم و خواهر پیروز اصلی کربلا...ما زینب های دیگه هم امید داریم که مثل ایشون همیشه سربلند و مقاوم و شجاع باشیم.هرگز به اسم حضرت زینب توهین نکن،،اگه توهین میکنی پس بدون که خودت بیچاره ترین هستی.هرگز حضرت زینب رو خار و کوچک نشمار که اگر کنی،خاری و حقارت از آن خودت می‌شود،هم در دنیا و هم در آخرت...تا جان در بدن دارم،از حضرت زینب و خاندان پاکشون دفاع خواهم کرد.خداوندا ما را در یاری و دفاع از امام زمان خویش یاری فرما و ظهورشان را نزدیک تر گردان بحق زینب کبری.و مرا فدائی آل زهرا سلام الله علیها قرار بده...

نظر بقیه مهم نیس بیخیال😉

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا این ک توهین نیس بگی اسم قدیمیه. خب اسم اعمه قدیمیه دیگه واسه 1400 سال پیشه هرچند خب قشنگن. خب هرکس ی سلیقه ای داره دیگه. فامیلتون چ توهینی میکنه ب اسم شما؟ ب اون چربطی داره

وا اسم ب این پر مسمایی

یعنی زینت پدر زین اَب

اینایی که توهین میکنند ی مشت تازه ب دوران رسیده اند کهفکر میکنند با این عجیب و بی‌معنی گذاشتن می تونن کمبود هاشونو جبران کنن

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

زینب خارج از جنبه مذهبیش قدیمیه خواهر مادربزرگم اسمش زینبه خاله زینب 

و یکی اینکه آهنگش تکراریه 

مثلن علی اسم خوش آهنگیه ولی آهنگش تکراری شد امیرعلی و مشتقاتش وارد شد یا حسین هم همینطور مشتقاتش بیشتر استفاده میشه امیر حسین و ... 

ناراحتی هم نداره برا همه اسما اتفاق میافته مثلن آناهیتا الان زیاد نمیزارن دیگه 

چشامو بستمو از کنارش رد شدم چشاشو بست که نبینه من بد شدم 

[QUOTE=210617826]اسم دختر من ک ۲ سالشه زینبه.بعضی ها توهین میکنن ب اسمش ولی اصلا نظر اونا واسم مهم نیس خدا جوابشونو ب ...[/QUOTEخدا حفظش کنه خیلی هم‌ زیباست اسم دختر من هم فاطمه رقیه هستش اوایل بهم تیکه می نداختن اما خودم جوابشونو دادم دیگه پدیرفتن