2777
2789
یاد فیلم هم سایه افتادم شبکه3

من فیلم هم سایه رو میبینم یاد نوید محمدزاده میافتم 

#‍ همه با هم برابریم

#‍ نه به نژاد پرستی

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

عزیزم منی ک دارم تو مشهد زندگی میکنم همچین چیزی ندیدم شما چطور با قاطعیت اینو میگی نمیدونم😐 بعدم م ...

من شوهر عمم مشهدیه همه چیو دیدم 

خب هستن چرا میگی نیستن🤷🏻‍♀️😂

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلا اتفاقا خیلیم ناز و بیبی فیسن 

ب منم مگن شبیه هندیایی😑

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)

چی‌بگم والا😑😐

همه جا زشت خوشگل داره قابل توجه کسایی ک میکن افعانها خوشگلن خیلی اصلا اینجوری نیس همه حا زشت خوشکل داره من افعان های زیادی دیدم متوسط رو ب پایین بودن اکثریت فامیل شوهر دخترعمومم افعان هس😃

چند سال پیش پسر خاله من فکر کرده بودن افغانیه و سوار اتوبوسش کرده بودن که بفرستنشون افغانستان

دیگه شناسنامه ش برده بودن تا باور کرده بودن ایرانیه و از اتوبوس پیاده ش کرده بودن.

عاشقتونم بچه های گلم

اولا اینک انسانیت مهمه نژاد پرست نباشین .افغانیا هم انسانن چشونه بنده خداها.درضمن چرا اهمیت میدید به نظر دیگران یا اصلا چرا اجازه میدید کسی روی هر چیزی نظر بده که الان اینجور بهم بریزید