2777
2789

سلام.دوستان مامانم دو ماه پیش واکسن سینوفارم تزریق کرد بعد پریودش به قطب افتاد. با تاخیر که پریود شد خونریزیش خیلی شدید و طولانی شد نگران شدیم رفت دکتر ضخامت آندومترشون ۱۶بود دکتر گفته بودن سه دوره پروژسترون مصرف کنم اگه منظم نشد باید کورتاژ تشخیصی انجام بدن.ریه دوره خوردن قطع شد الان دوباره به همون شکل پریود شدن. خیلی نگرانم میگم نکنه خدایی ناکرده بیماری بدی باشه. اگه کسی تجربه مشابهی داشته توروخدا راهنمایی کنید

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هی گفتم  واکسن نزنید  هيچ کس  گوش نکرد

بخاطر همین واکسن که فوتبال کم شدن و بیمارستانا خلوت هر دارویی باشه اخر یه عوارضی داره هرچند ما همچین اتفاقی برامون نیوفتاد فقط بشینین، یکی یه چیزی بگه سو استفاده کنین بسه دیگه

آخ آخ خاله منم زد همینطوری شد من برکت بزنم پس 😁

واقعا؟یعنی ضخامت آندومترشون بالا رفت و خونریزی زیاد؟بعد چیکار کردن؟توروخدا از نگرانی درآر منو

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم
مامانم منم اینطوری شد.

مامان شما خونریزیشون طولانی شد؟بعد چیکار کردن؟

واقعا؟یعنی ضخامت آندومترشون بالا رفت و خونریزی زیاد؟بعد چیکار کردن؟توروخدا از نگرانی درآر منو

نمیدونم چیکارکرد قشنگم شایدم هنوزدرگیرشع

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
شاید دارن یائسه میشن خودتم واکسن زدی؟

من هنوز تزریق نکردم چون کرونا گرفتم. پس چرا دکتر گفتن اگه درمان نشد با این قرص‌ها باید کورتاژ تشخیصی شن

نمیدونم چیکارکرد قشنگم شایدم هنوزدرگیرشع

میشه لطفاً ازشون بپرسید. خواهش میکنم. بپرسید ضخامت آندومترشون بالا بود و چقدر طول کشید

میشه لطفاً ازشون بپرسید. خواهش میکنم. بپرسید ضخامت آندومترشون بالا بود و چقدر طول کشید

باش میپرسم ازش ولی مامانت حتما بره پیش یه متخصص خوب زنان اون بهش دارومیده 

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜