برای براونی دستور های مختلفی هست که اونا رو هم کم کم میذارم
ولی این یکی رو امتحان کردم و راحت و به صرفه است.
مواد لازم:
کره 100 گرم
خامه شکلاتی یک بسته (خوشمزه ترینش خامه شکلاتی پاک یا دسر شکلاتی دنت)
شکلات تلخ 100 گرم
آرد سفید یک پیمانه
شکر یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
وانیل یک ق چ
بیکینگ پودر یک ق چ
نمک یه ذره
گردوی خرد شده یک پیمانه یا کمتر، هرچقدر دوست داشتید، میتونه اصلا نباشه ولی اگه باشه عالی میشه
نکته: مزه این کیک ارتباط مستقیم با شکلاتی داره که توش میریزیذ،شکلات خوششششمزه براش انتخاب کنید
1 شکلات تخته ای و کره رو توی ظرف نچسب بریزید، و روی بخار آب قرار بدید تا آب بشن.
2 مواد خشک شامل آرد،شکر،نمک،بیکینگ پودر و وانیل رو با هم مخلوط کنید.
3 تخم مرغ هارو در ظرفی بشکنید و خوب با چنگال بزنید،نیازی به همزن نیست
4 تخم مرغ هارو به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و به آرومی و با قاشق چوبی هم بزنید. من قاشق فلزی زدم یادم رفته
5 شکلات تخته ای و کره حالا آب شدند
ظرف رو از روی بخار برمیداریم و خامه شکلاتی یا دنت رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم
6 مخلوط شکلاتیمونو یه بیقه موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم
* اگه بخواییم گردو اضافه کنیم تو این مرحله اس،فقط قبلش گردوهارو تو آرد بغلطونید تا ته نشین نشه
اینم مخلوط نهایی
حالا قالب رو چرب میکنم و یکم آرد میپاشیم، محض اظمینان
و مواد رو داخل قالب میریزیم
دخل فر با دمای 220 درجه به مدت نیم ساعت قرار بدید
بعد از نیم ساعت در فر رو باز میکنید و یه خلال دندون میزنید تو شکم کیک، اگه یکم مواد به خلال چسبید یعنی کیک آمادس (برعکس کیک های دیگه که مواد اصلا نباید به خلال بچسبه) فر رو خاموش کنید و پس از 10 دقیقه کیک رو در بیارید
بذارید یکم از حرارت بیفته بعد درش بیارید
وقتی بخوریدش شک ندارم اعتراف میکنین این خوشمزه ترین کیک شکلاتیه که تا حالا خوردین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندگی به من یاد داد.... اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کنددر تاریکی همه ما شبیه همدیگریم...
یه ضرب المثل قدیمی چینی هست که خیلی قدیمیه ،کسی به اون صورت یادش نیست، حتی خود چینی هام فراموشش کردن چه برسه به من که واستون بگم اما خیلی اموزنده بوده !