2777
2789
عنوان

ماست دبه ای خریدیم. بازش کردیم توش مارمولک مرده بود😐🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 24 پست
خب اگر کارخانه ایه اسم مارکش چی بود؟

ماست دبه ای پگاه

-چرآ کشتیش؟😐💔 +اقاے قاضے پاستیلامو خورد:/ -ازادے😐🌿                                                          
ناموصا مارو چی فرض کردین؟؟؟!😑

نمی فهمم چرا بعضیا همچیو دروغ میبینن؟

این برمی گرده به شخصیت خودتون دوست عزیز😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی فهمم چرا بعضیا همچیو دروغ میبینن؟ این برمی گرده به شخصیت خودتون دوست عزیز😊

خب ی عکس ازش میگرفتی میفرستادین برا تعزیرات تا پدرشونو دربیارن..

چرااین چیزارو اینجا میگین ؟؟بامدرک حرف بزنین تا ما شک نکنیم‌‌‌‌....

پدرم برد پس داد با همون مارمولک

اون مغازه دار که یه فروشنده سادس تقصیری نداره 

باید میبردین تعزیرات

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

درضمن شما مگ منو میشناسی ک درمورد شخصیتم صحبت میکنی؟؟چ ربطی داشت ب شخصیتع بندع..انقد ع این نوع تاپیکا تواین ۴سال دیدم ک بیشترشون دروغ بود ک ترجیح میدم تا طرف مدرک ندادع باور نکنم..

یاابلفززززز😐

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اون مغازه دار که یه فروشتده سادس تقصیری نداره  باید میبردین تعزیرات

خود فروشنده هم نمی دونست چرا اینطوری شده

بیچاره کلی قسم می خورد اطلاعی نداشته

خدایی ماهم سوپرمارکت داریم.تو بطری روغن موقع چیدن تو قفسه متوجه شدم یه چیزی شناوره.دقت کردم دیدم بچه سوسک مرده بود.یعنی فوری شماره ویزیتور رو برداشتم زنگ زدم بیا این روغنارو ببر به این دلیل.روغن دیگه بیار.باورش نمیشدمردیکه.تااینکه شوهرم عکسشوبراش فرستاد.

برای بخشیدن همیشه یک دلیل کافی نیست.گاهی بخشش یک قلب نومیخواد.    وای به روزی که خوی گرگی ام ازخواب بیدارشود.میدرم هرانکس که روحم را درید
درضمن شما مگ منو میشناسی ک درمورد شخصیتم صحبت میکنی؟؟چ ربطی داشت ب شخصیتع بندع..انقد ع این نوع تاپیک ...

قصد توهین نداشتم 

والا خودم هم از بس تایپیک دروغ دیدم، نمی دونم کدوم رو باور کنم کدوم رو نه

اما هر چیزی رو نمیشه به حساب الکی بودن گذاشت

به هر حال اگر ناراحت شدید بنده عذر می خوام