2777
2789
عنوان

کسی از آب برنج واسه پوست و مو استفاده کرده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28990 بازدید | 50 پست
منم متاسفانه کم کاری تیروئید دارم 

اره هم گلوم رو برسی کرد گف احتمالا تیروئید داری هم واسه هورمونام هم کمبود ویتامین ازمایش و سونو نوشته این سه روز ک تعطیله شنبه برم ازمایش دیگه نمیدونم مشکلم از کدومه ک اینجوری شده موهام انگار از قصد تارموهامو سوزوندم انقد بد شده ینی 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همین نی نی سایت چندنفر گفتن هیرویت نخورین بدتر میشه. کاش یادم بود کدوم تاپیک گفته

واقعا؟ میگن خیلی خوبه ولی اره راست میگی چون داداشم ریزش مو داشت سه ماه خورد موهاش لخت لخت بود الان میگع نمیدونم چرا وز شده موهام تازگیا

اره هم گلوم رو برسی کرد گف احتمالا تیروئید داری هم واسه هورمونام هم کمبود ویتامین ازمایش و سونو نوشت ...

تیروئید مشکل باشه یعنی کل بدنو بهم میریزه 😣 امیدوارم از شما نباشه فقط در حد حدس و گمان باشه. 

@ساقی_فرفری  

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

واقعا؟ میگن خیلی خوبه ولی اره راست میگی چون داداشم ریزش مو داشت سه ماه خورد موهاش لخت لخت بود الان م ...

اره دیدم نوشته بودن اما دقیق یادم نیست خودمم خیلی تعحب کردم چون همش تعریف این قرصو شنیده بودن

تیروئید مشکل باشه یعنی کل بدنو بهم میریزه 😣 امیدوارم از شما نباشه فقط در حد حدس و گمان باشه. 

ن گفت از گلوت معلومه تیروئید داری 

چند وقته استفاده میکنی گلی واسه رشد مو خوبه؟

من سطل میزارم زیر ابکش آب برنج رو جمع میکنم بعد یکم که خنک میشه دخترمو میبرم حموم میریزم رو سرش به صورتشم میریزه بعد نیم ساعت میشورم شامپو میزنم خدایی خیلی خوبه اتفاقا نمکم داره آبش من تو شامپوها هم برا اینکه شوره نزنه سرمون یه قاشق نمک میریزم

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
آها مرسی قشنگم❤

من خودم میترسم بزنم صورتم رشد موها صورتم بیشتر شه چون موعا دخترم بلند شدن

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
من سطل میزارم زیر ابکش آب برنج رو جمع میکنم بعد یکم که خنک میشه دخترمو میبرم حموم میریزم رو سرش به ص ...

عزیزم واسه صورت من ک صورتم خشکه مشکلی نداره

میترسم بزنم بدتر جوش بزنم😑