2777
2789
عنوان

مادرشوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 45 پست
الهی هر کی از این مادرشوهرای عوضی داره از شر مادرشوهره ی روز خلاص بشه  منم همینطوریم  شو ...

الهی درد بی درمون بگیرن من نشستم زندگیمو میکنم اونا هی شوهر خرمو پر میکنن میندازن جون من ،الهی یه دردی بگیرن نتونن دیگه حرف بزنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی درد بی درمون بگیرن من نشستم زندگیمو میکنم اونا هی شوهر خرمو پر میکنن میندازن جون من ،الهی یه در ...

دقیقا همین 

تازه وقتی میرم خونشون هی میگه فلانی گفته من دوست ندارم تو پای گاز وایسی 

یهو میگه بیا غذا بساز خانوادشم پرجمعیتن

یا همیشه بالا سر سطل اتاق بود دستمال‌های دیشب رو جمع کنه 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 
دقیقا همین  تازه وقتی میرم خونشون هی میگه فلانی گفته من دوست ندارم تو پای گاز وایسی  یهو ...

یااا خدا 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

لطفا لطفا حرف دلت رو بزن تو خودت نریز وگرنه  ی روزی میرسه اگه حرفاتو نزنی تلافی هر حرفی رو که شنیدی سر بچه ی بی گناهت خالی میکنی....بزار هرچی دلشون میخواد زر مفت بزنن یکبار برای همیشه آرام ولی قاطع بهشون بگو پدرم اگر داره برای خودش داره الان وظیفه ی شوهرمه خرج منو بده نه بابام....شما هم اگه میخوای مادری در حق بچت کنی بجای اینکه بکشونیش وردلت بهش بگو به زن وبچش برسه....من این روزا رو کشیدم کارم به عمل رسید اینقدر که غصه خوردم وحرف نزدم زمانی حالم خوب شد که حرفامو زدم وهم مادرشوهرم خودش رو جمع کرد هم خـدم آروم شدم...بچه هامو عصبی کرده بودم اما الان دارم روبی بچه هامم کار میکنم که گذشته ها جبران بشه...خواهشا ظلم در حق بچت نکن

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  
لطفا لطفا حرف دلت رو بزن تو خودت نریز وگرنه  ی روزی میرسه اگه حرفاتو نزنی تلافی هر حرفی رو که ش ...

اخه اونا واضح نمیان اینو بگن که من جواب بدم بهشون 

اونا شوهرمو پر میکنن شوهرمم غیر مستقیم با روش های دیگه منو اذیت مسکنه ولی چون جاریم بهم گفته اینا دردشون چیه من میدونم از کجا آب میخوره

اخه اونا واضح نمیان اینو بگن که من جواب بدم بهشون  اونا شوهرمو پر میکنن شوهرمم غیر مستقیم با ر ...

تو هم غیرمستقیم بگو....مثلا بگو دوستم باباش پولداره خونواده شوهرش از باباش انتظار دارن خرج اونا رو باباش بده تازه میتونی توپم بندازی تو زمین حریف بگی من بهشون گفتم خونواده شوهر من خیلی چشم و دل سیرن نه تنها همه کاری برای ما میکنن بلکه هیچ انتظاری هم از بابام ندارن....به شوهرتم نگو زیاد نرو خونه مادرت...بگو وقتی پیشمی آرامش دارم حتی وقتی خونه ای بچه خیلی آرومتره....بالاخره عزیزم بتید ی سیاستی بخرج بدی تا زندگیت رو نجات بدی

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  
وای به دستمال هم کار داشت چه بد

ب همه چی کار داره 

با تاب میخوابیدم و تو اتاق جداگونه بودیم صبح پامیشدم میدیدم مادرشوهرم بالا سرمونه 

تو اتاق ما میومد و میرفت 

تازه من اول میگفتم خدایا مگه دستمال نریختیم پس کو 

نگو خانوم صبح ب صبحا ک ما خوابیم میومد تو اتاق ببینه من چجوری با چ لباسی بغل شوهرم خوابیدم بعدشم دستمال رو با دستش جمع می‌کرد و میرفت از اون ب بعد ک رفتم خونشون حتی تاب هم نپوشیدم شبا لباسای باحجاب میپوشیدم دستمال هم می‌بردم مینداختم توالت ک نخواد اینکارارو بکنه 

ماه های اول عقدم ما پیش هم زیاد بودیم 

سردرد میگرنی شده بودم 

همه جا پر کرده بود ک لابد دخترنیست حاملس منم رفتم گواهی ب ک ا ر ت گرفتم انداختم جلوش 

ب شوهرمم کاراشو گفتم باهاش دعوا کرده بود 

تازه ب مامانمم زنگ زده ک نکنه دخترت حاملس 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 
ب همه چی کار داره  با تاب میخوابیدم و تو اتاق جداگونه بودیم صبح پامیشدم میدیدم مادرشوهرم بالا ...

وای چه عوضی ای بوده،تازه حامله هم باشی ،کار پسرش بوده از خونه بابات که نبرده بودی

وای چه عوضی ای بوده،تازه حامله هم باشی ،کار پسرش بوده از خونه بابات که نبرده بودی

سر همینا میخام زودتر برم سر خونه زندگیم چون حوصله ننشو ندارم عروسی نمیتونیم بگیریم چون رسم دارن تا سال صبرکنن و جوون از دست دادن ولی همه میگن پشیمون میشی چون عقد کنون هم نگرفتم اما لباس عروسی مسپوشیم و عکس و فیلمبرداری و اینا سرجاشه 

با خودم میگم مگه عروسی باید حتما 400 نفر بیان بخورن ک اسمش عروسی باشه 

سر همینا میخام زودتر برم سر خونه زندگیم چون حوصله ننشو ندارم عروسی نمیتونیم بگیریم چون رسم دارن تا س ...

منم بخاطر کرونا عروسی نداشتم ،ففط لباس پوشیدم عکس و فیلم رفتم خونم،ولی کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم،کاش بچه دار نمیشدم😔

منم بخاطر کرونا عروسی نداشتم ،ففط لباس پوشیدم عکس و فیلم رفتم خونم،ولی کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم،کا ...

برای چی