آخه بجه دوماه داری عزیزم نرو طوری نیست همه همین هستیم بخدا هیچ کس راضی نیست سعی کن حستو به زندگیت عو ...
اره بخدا هیچکس راضی نیس خاک بر سر مردا
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
به شوهرت بگو تو که بلد نیستی برای زنت شوهر خوبی باشی دایه مهربان تر از مادر برای بچم نشو ، ولی هیچ وقت بچتو نگو من حتی دلم نمیاد جونشو قسم بخورم مگ داریم عزیز تر از بچه ها
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
اون شوهرت مشکل اخلاقی داره الان بهونش بچه بود هر دفعه ی چیزی
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
خب باشه خودشو بگو بمیره گناه اون بچه چیه میدونی خدای نکرده یه چیزش شه چه عذابی میکشی خدا نیاره برای هیچکس مردا فک کردی عاطفشون مثل ماس بی عارن زود یادشون میره
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
آخه داشت غرغر میکرد همش میگ خونه کثیفه من روزی یبار میرسم تمیز کنم خب
اوه سر چ چیز مسخره ای جنگ شد ، وقتی اخلاقش این طوری یک گوشتو در بگیر یکیش دروازه اصلا اهمیت نده بگو باشه من ک تمیز کردم لعنتی زود کثیف میشه
بخدا همه فقط دارن یه جوری سر میکنن خونه بابا هم هیچ خبری نیست
ول معطلیم پس کلن😑