2777
2789
عنوان

بحث کردم با شوهرم عصبیم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 49 پست
عزیزم جلو اون زبونتو بگیر خودتو کنترل کن با یه مرد عصبیم هیچ وقت کل کل نکن 

چقد دلنشین ،با مرد عصبی کل ول نکن ،واقعا راست میگید آویز گوشم شد 💕

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول معطلیم پس کلن😑

چیکار کنیم ،تو همین شرایط هم باید لذت کافی رو از زندگی ببریم ،

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  
چقد دلنشین ،با مرد عصبی کل ول نکن ،واقعا راست میگید آویز گوشم شد 💕

تو راه حل بهتری بلدی بفرما

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
آخه داشت غرغر می‌کرد همش میگ خونه کثیفه من روزی یبار میرسم تمیز کنم خب

بنظرم شما که دیدی عصبیه دست بزن داره غر میزنه نباید بچه میاوردی که حالا بخوای نفرینش کنی یا بچه طلاق بشه یا بخواد هر روز بزن بزن پدر و مادرو ببینه ! تو عصبانیت هم تصمیم نگیر برو مشاوره قشنگ همه اخلاقشو توضیح بده درست میشه انشالله ! فعلا هم بهش رو نده که هر دفعه بزنه بعد با دو کلام حرف جمعش کنه

تو راه حل بهتری بلدی بفرما

بخدا جدی بودما 😑چرا حسم بهت برعکس شد ،خدایی خوشم اومد خب چته ای بابا 

کارش اشتباه بوده دست روت بلند کرده

اما تو مادری مثلا؟؟

گناه شوهرتو میندازی گردن ی بچع ۲ ماهه

ب حرفم ادم دلش نمیاد همچین چیزی ب بچش بگ

با اینکه اصلااااا با کار شوهرت موافق نیستم اما خودم ب شخصه جاش بودم کسی اینجوری راجب بچم میگف زندش نمیزاشتم