2777
2789
عنوان

بحث کردم با شوهرم عصبیم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 49 پست
آخه بجه دوماه داری عزیزم نرو طوری نیست همه همین هستیم بخدا هیچ کس راضی نیست سعی کن حستو به زندگیت عو ...

اره بخدا هیچکس راضی نیس خاک بر سر مردا

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها هدیه خدا هستم تو سختی مرهم درد 

به شوهرت بگو تو که بلد نیستی برای زنت شوهر خوبی باشی دایه مهربان تر از مادر برای بچم نشو ، ولی هیچ وقت بچتو نگو من حتی دلم نمیاد جونشو قسم بخورم مگ داریم عزیز تر از بچه ها

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
ن بابا قبلشم زده

اون شوهرت مشکل اخلاقی داره الان بهونش بچه بود هر دفعه ی چیزی

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
بچه ها هدیه خدا هستم تو سختی مرهم درد  به شوهرت بگو تو که بلد نیستی برای زنت شوهر خوبی باشی دا ...

آخه داشت غرغر می‌کرد همش میگ خونه کثیفه من روزی یبار میرسم تمیز کنم خب

اره بخدا هیچکس راضی نیس خاک بر سر مردا

بخدا همه فقط دارن یه جوری سر میکنن خونه بابا هم هیچ خبری نیست 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

عزیزم جلو اون زبونتو بگیر خودتو کنترل کن با یه مرد عصبیم هیچ وقت کل کل نکن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خب همش حرف زور میزنه

خب باشه خودشو بگو بمیره گناه اون بچه چیه  میدونی خدای نکرده یه چیزش شه چه عذابی میکشی خدا نیاره برای هیچکس مردا فک کردی عاطفشون مثل ماس بی عارن زود یادشون میره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
آخه داشت غرغر می‌کرد همش میگ خونه کثیفه من روزی یبار میرسم تمیز کنم خب

اوه سر چ چیز مسخره ای جنگ شد ، وقتی اخلاقش این طوری یک گوشتو در بگیر یکیش دروازه اصلا اهمیت نده بگو باشه من ک تمیز کردم لعنتی زود کثیف میشه 

بخدا همه فقط دارن یه جوری سر میکنن خونه بابا هم هیچ خبری نیست 

ول معطلیم پس کلن😑