2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یعنی همه اسماتون ویکتوریا و الیزابت هستین ؟؟؟!!!!

کاملا مشخصه اسم خود ش و همسرش رو نوشته 

و بعضی ها به مسخره گرفتن 

شاید یه بنده خدایی اسمش همین هایی باشه که شماها به سخره گرفتین 😓

چرا باید دنبال اسمی باشی به این دوتا بیاد.یه اسم قشنگ انتخاب کن مهم نیست بیاد یا نه.من خودم حتی دوتا بچه داشتم برام مهم نیست اسم دوتاشون بهم بخوره و ست باشه چه برسه به اسم خودم و شوهرم.اسم باید قشنگ باشه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دای خدا من شوخی گرفتم دارم میخندم .خدایی کامنتت جدی بود یا مسخره  بازی؟ ...

جدی 

خب صغری به اصغر میاد 

کوکب به کوثر 

و کبری هم به کوثر میاد هم به اصغر... 

اون آهنگه شنیدی میگه نانای اصغر و صغری نانای اکبر و کبری 😂

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
جدی  خب صغری به اصغر میاد  کوکب به کوثر  و کبری هم به کوثر میاد هم به اصغر...  ...

ممنونم از اینکه نظرتو ب اشتراک گذاشتی اما یادت باشه قبل از اینکه دهنتو باز کنی،یکم فکر کن و با شعور لازم حرف بزن

اینا به این دوتا اسم نمیان ولی شاید حالا یجورایی به یکی از اسمها بشه ربطش داد ساغر سوده ثمین ث ...

ساغر ک خیییییلی ب دلم نشست😍قشنگ ی جورایی ترکیب اسم من و عشقمه