2777
2789

اره 

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اخبار گفت ی پسر چینی واتساپ و اینستا و ی برنامه دیگرو هک کرد همه برنامه ها قطع شدن

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد

بنظرم شما نمیتونی نورانی بودن و خوب و بد بودن کسی رو تشخیص بدی چون شما خدا نیستی!

شما بواسطه شغلت باید همه رو به یک چشم ببینی و با همه یجور برخورد کنی و همه رو یجور بشوری! چون حقوقتو میگیری!

وقتاییم که دست و دلت بکار نمیره از خستگی خودته و یا مشکلاتی که تو زندگی خودت داری ربطی به نور مرده و پاکی ناپاکیش نداره دل خودت اون لحظه پاک نیس! 

بهتره بخودت بیای . 

فقط خدا قضاوت میکنه که کی پاکه کی ناپاک

پیرو تاپیک زن غسال که زدی

بنظرم شما نمیتونی نورانی بودن و خوب و بد بودن کسی رو تشخیص بدی چون شما خدا نیستی! شما بواسطه شغلت ب ...

عزیزم اصلا شغل من این نیست من فقط این متن رو خوندم و خوشم اومد و گذاشتم اصلا قصد توهینی به کسی نداشتم 😊