یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دخترم گرفت منم ازش گرفتم انواع شامپوهارو داروخونه گرفتیم اثر نداشت ولی یه سم گیاهی از عطاری اصفهان گرفتم عااالی فقط هم باید یک بار استفاده بشه پنجاه تومن خریدم برای دونفرمون رسید
تنها راهش دستگاه وی کمپ شپش گیر برقی هست ما خانوادگی درگیر بودیم هرررررررررراهی ک گفتن رفتیم ولی فقط موقت بود این دستگاه فقط 2بار برای همیشه تمیز کرد موهامونو برای همه سنین هم خوبه خداروشکر ک راحت شدیم
تو یکبار دنیا اومدی ویکبار هم زندگی خواهی کرد پس بخاطر حرف مردم درس نخون بخاطر حرف مردم ازدواج نکن بخاطر حرف مردم سختی نکش به خاطر حرف مردم زندگی نکن فقط فقط به خاطر دل خودت زندگی کن
سرکه واب ونمک قاطی کن بزار یه پلاستیکم ببند چند دقیقه صبر کن بعد با شونه دندونه ریز شونه کن چند بار که این کارو انجام بدی حل میشه دوست من اینجوری از بین برد
هر روز سشوار کشیدنو شستن موی سر با شامپو هدن شولدرز من خودم دو بار افتاد با این روشا پاک شد یدونه پارچه سفید بنداز بشین وسطش سشوار بکش قشنگ میوفته اون پارچه بعد اون پارچه رو بشور اتو کن هر روز ملافته اتو بکش میره
تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم