سلام دوستان میخوام ازتون مشورت بگیرم من میخوام برای دانشگاه فرهنگیان بخونم اما تحقیق کردم وقتی وارد بشی تمام هفته درگیر کلاسی،ماهم خونمون شهرستانه به همسرم گفتم (دوساله عقدیم عروسی هنوز نگرفتیم داریم خونه میسازیم)گفت تو برو من نمیتونم باهات بیام واقعا هم راست میگه نه ماشین داره نه پول هنگفت چون همه خرج ساخت خونه کردیم،منم میترسم چهار سال ولش کنم برم دانشگاه میگم اگه به راه کج رفت چی؟از این ور هم قید دانشگاه بزنم از هدفم ک معلمی بود همیشه گذشتم خیلی فکرم درگیره چیکار کنم برم دانشگاه یا نه،به خانوادم گفتم میگن برو درست بخون اگه فرهنگیان هم قبول شدی برو دنبال هدفت شوهرت اگه بخواد سمت خلاف بره تو باشی یا نباشی هم میره میدونم تا حدودی راست میگه ولی من دوست داشتم باهم بریم همون شهری که دانشگاه دارم اونم میگه نمیتونم بیام،میدونم اگه واقعا عزمش جزم شد میاد واقعا فکرش کنید مثل مدرسه هس خیلی کم میتونم برم شهر خودم واقعا سخته مردو رها کنی بری جای دیگه تازه بعضی وقتا مشروب هم میخوره پیشم میترسم در نبودم رفیق باز بشه و مشروب خوریش همیشگی بشه و...خلاصه نمیدونم کار درست چیه،بابام میگه اصلا شاید یکی دو ماه رفتی دید بدونت طاقت نمیاره اونم جمع کرد بیاد پیشت اخه شوهرم خیلی منو دوست داره بهم وابسته ایم.میدونم قبول شدنم تو فرهنگیانم ممکنه یه درصد باشه ولی خب بر حسب اون یه درصد واقعی شد باید من فکرم اسوده باشه بالا خره،چون تنها فقط میخوام واسه معلمی بخونم ک اگ قبولم نشدم همون شهر خودم دانشجو میشم بچها شما جای من باشین چیکار میکنین؟(یوقتا میگم بعدا اگ دیدم نیومد دعا بگیرم بخونم حرف گوش کن بشه بیشتر دلش تنگ بشه سریع بیاد پیشم)🙂😶بچها چیکار کنم بنظرتون؟
درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم یادت نره همیشه خودتو هدف هات توزندگی الویت باشه بعد ادمهای زندگیت بعدها حسرت میخوری برو دنبال هدف ادمهای زندگیت اگه تورو بخوان اجازه رشد و شکوفایی و پرواز بهت میدن دنبالت میان اگه نه پس رهاشون کن . خودتو توپیله نگه دار بخاطر ادمها