2777
2789
عنوان

من کردن

122 بازدید | 15 پست

خانوما من بچه های فامیلمونو که کنکور قبول نمیشدن یک غلطی کردم من گردم هی میگفتم کاری نداره که و ... الان که خودم درگیرش شدم مث سگ پشیمونمو همش توبه میکنم خدا منو میبخشه وقتی درس میخونم حس میکنم خدا میخواد تقاص بگسره ازم ترخدا امیدوارم کنین

چ عنوان مسخره ای

ازدواج واقعا غم انگیزه 😞فکر کن بعد از چند سال میبینی اونی که دوش میگرفت ادکلن میزد میومد دیدنت 😍😙😙از فلسفه جهان غرب میگفت😌 حالا میشینه سر میز شام از کیفیت گوزیدنِش🙊واست تعریف میکنه😐😂😂😂ینی خاک بار ساراتان ✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منع😂😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
😅 حالا هرچی  میبخشه یا نه ؟

اره بابا چقدرحساسی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اصلا دارم دیوونه میشم مخصوصا راجبش یک حدیثم خوندم نوشته بود که تا ۱ ثانیه به مرگت تو دچارش میشی دارم ...

جرررر😂😂😂😂

بیخیال