2777
2789
عنوان

بچه داري

106 بازدید | 9 پست

کيا بچه دوس دارن من که عاشق بچه هام 😍اما ساکت و اروم

تعداد رای : 20
نظرسنجی
من عاشق بچه هام😍
12
60%
از بچه ها بدم ميلون 😤
3
15%
نه دويتشون دارم نه ازشون بدم مياد
5
25%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتراف میکنم تو طول زندگیم به جز بچه هایی که باهاشون پیوند خونی دارن(بچه های خودم و برادر زاده هام) هیچ بچه ای رو دوست نداشتم و طرف بچه هیچ کس نمیرفتم کلا آدم بچه دوستی نبودم

من دوقلو دارم یه نی نی هم دارم سه 😍😍انشالله سال دیگه یکی دیگه میخوام چون باید چهارتا بچه داشته باش ...

ماشاالله انشاالله يه خوشگل موشگل سالم خدا بهت بده 😘

اعتراف میکنم تو طول زندگیم به جز بچه هایی که باهاشون پیوند خونی دارن(بچه های خودم و برادر زاده هام) ...

من باز فقط بچه های خودم دوست دارم🤭 حتی خواهرزادهامم دوست ندارم غریبه هم ک دیگه هیچی اصلا دست نمیزنم بهشون

من باز فقط بچه های خودم دوست دارم🤭 حتی خواهرزادهامم دوست ندارم غریبه هم ک دیگه هیچی اصلا دست نمیزنم ...

تو از من جلوتری آفرین من عمه مهربونی هستم عاشقشونم ولی بچه های دیگه صداشون میشنوم تو دلم چند تا براشون میکنم😁