2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین علائم بارداری ممکنن مثل شروع پریودی باشه که هی فک میکنی میخوای پریود بشی و نمیشی یا ممکنه کلا هیچ علائمی نداشته باشی.چون زمانی که متوجه میشی بارداری هنوز انقدر هورمونهای بارداری نرفته بالا که بخواد تغییرات محسوس ایجاد کنه

عزیزم اقدام به بارداری کردی؟ منم چهار روزه کردم همش لحظه شماری میکنم 🙈 امپول ازاد سازی زدم یا امام رضا خودت بهمون نی نی بده دلمون شاد کن 

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸
هنوز وقت پریودم نشده ک بدونم از زمانش گذشته یا ن ولی شکم درد و کمر درد شدید دارم ک موقع پریود نداشتم

من ماهی که باردار شدم از بعد اقدام کمردرد شدید و تیرکشیدن تخمدان داشتم 

ان شاءالله که بارداری عزیزم

ببین علائم بارداری ممکنن مثل شروع پریودی باشه که هی فک میکنی میخوای پریود بشی و نمیشی یا ممکنه کلا ه ...

ممکنه همون یبار اقدام به بارداری بدون جلوگیری بارداری تو مثبت کنه درصدش زیاده؟

عزیزم اقدام به بارداری کردی؟ منم چهار روزه کردم همش لحظه شماری میکنم 🙈 امپول ازاد سازی زدم یا امام ...

اره عزیزم ماه پیش بعد پریودم اقدام کردم ممکنه همون یبار مثبت شه؟؟

ایشالا 

من ماهی که باردار شدم از بعد اقدام کمردرد شدید و تیرکشیدن تخمدان داشتم  ان شاءالله که بارداری ...

اره منم همین علائم و دارم یهو میگیره یهو ول میکنه اومیدوارم نااومید نشم