2777
2789
عنوان

زرشک پلو نذری لطفابیاید

548 بازدید | 15 پست

سلام برای زرشک پلو با مرغ نذری برای ۵۰  ۶۰نفر چه روشی پیشنهاد میدید؟؟برای مزه دار کردن از قبل و..

واینک مرغ با پوست بزارم یا بدون پوست تا وا نره وخراب نشه ونسوزه و.. مرسی لطفا راهنمایی کنید

با پوست بذار 

توی آب مرغ هویج و فلفل دلمه بذار 

توی سس هم حتما زعفران دارچین بریز 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعداد مرغا زیاده بهتره سینه استفاده کنی چون ران مرغ زود وا میره 

بدون پوست باشن بهتره، داخل قابلمه کره و روغن بریز با سیر و زنجبیل تازه مرغا رو سرخ کن بعد بچین داخل قابلمه سس درست کن بریز روی مرغا با پیاز داغ و ادویه بزار بپزه

💙💙💙💙

ما اربعین بیشتر از شما نذری داشتیم و مرغش با من بود و بقیه هم خوششون اومد و اینجوری بود 

سال اول سرخ کردیم ولی روغن زیاد برد و از سال بعدش ده دقیقه ران و بیست دقیقه سینه مرغ رو با پیاز درسته چهار قاچ میذاریم بجوشه و بعد میریزیم آبکش 

بعد پیاز خلالی و هویج و فلفل دلمه و نمک رو میریزیم کف قابلمه و هم می‌زنیم با پنج قاشق روغن و مرغارو روش میچینیم و اندازه ده لیوان آب میریزیم و زیر دیگ رو روشن میکنیم 

بقیشو تو بعدی میگم 

رون مرغ رو نیم پز کن با پیاز و زردچوبه بعد سرخش کن هویچ و فلفل دلمه پیاز رو تفت بده با ادویه دلخواهت )من فلفل سیاه.پودر سیر و کاری میزنم(بعد به آب مرغت اضافش کن تا بپزه آخرای پخت هم نمک بزن که مرغت وا نره

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون
رون مرغ رو نیم پز کن با پیاز و زردچوبه بعد سرخش کن هویچ و فلفل دلمه پیاز رو تفت بده با ادویه دلخواهت ...

رب گوجه رو هم با هویچ و... تفت بده

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون