2777
2789
عنوان

صلوات بر پیامبر اکرم(ص)

76 بازدید | 7 پست

هرتعدادی که میتونید صلوات بفرستیدو به پیامبر در شب رحلتشان هدیه کنید 

من۳۰۰تا میفرستم انشاالله همه حاجتروا بشید 

حضرت صادق علیه السلام فرمودند:
چون نام پیغمبر برده شود، بسیار بر او صلوات بفرستید؛ زیرا هر که یک مرتبه بر پیامبر صلوات بفرستد خدای متعال هزار مرتبه به همراه هزار گروه از ملائکه بر او درود میفرستد و هیچ مخلوقی از آفریدههای الهی باقی نمیماند مگر آنکه  به خاطر صلواتِ خدا و ملائکه -بر آن بنده صلوات میفرستد،[حال] پس اگر کسی در فرستادنِ صلواتِ با این فضیلت میل و رغبتی پیدا نکند، او شخصی نادان و فریب خورده(ی شیطان) بوده، و خدا و رسول و اهل بیت رسولش از چنین شخصی بیزارند.

من ده تا

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=7377983&slug=سیدبانوام-حاجتدارها-ختم-قران-هدیه-

محضر-امام-رضا-مهلت-تا-روز-شهادتشون&postId=210443199

عاشقان امام رضا، دلشکسته ها، حاجتداره و ناامیدها، بیاید یه جزء بردارید 

ببخشی استاتر ظرفیت تایپکهام تمام شده باید جزءها رو تمام کنم

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۰ تا برام خیلی دعا کنین روز ۴ انتقال جنین هستم توروخدا تو این شب دعام کنین🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍