سلام من تقریبا ۹ ماهه با یه آقایی دوستم و قصدمون ازدواجه ماه بعد میره سربازی تمومش کنه بیاد خواستگاري اینا به کنار اصل مشگل و سوال من اینه که این آقا تا یه ماه پیش خودش بدون اینکه من بگم برام شارژ میفرستاد ولی الان تقریبا یه ماهه که نه تنها خودش نمیفرسته حتی بعد از اینکه من چندین بار میگم شارژ ندارم نمیفرسته برام بعد از چند بار که دیگه میبینه معتل موندم میفرسته نمیخوام مستقیم بهش بگم شارژ میخوام از طرفی هم نمیدونم چیکار کنم خودش مثل اوایل شارژ بفرسته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم سعی کن بهش از نظر مالی کلا وابسته نباشی خصوصا الان
کلا ازش شارژ نخواه
میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
خساست رو نباید از رو شارژ فرستادن یا نفرستادن بفهمی .
مثلا اگه باهم میرید بیرون مثلا کافه یا رستوران برا خرج کردن اکیه ؟
که شاید الان نشه اگه باهم بیرون نمیرید ولی درکل سعی کن طوری دیگه بفهمی خسیس یا نه
میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم