2777
2789

بابا درسته من از شوهرم ناراحتم ولی نمیخوام خدای نکرده چیزیش بشه که ای بابا توروخدا یه پست میزارید توی تاپیک یه نفر فکر کنید بعد بنویسید اون پست خیلی تاثییرات ممکنه توی زندگی یکی داشته باشه

به شوهرت ناسزا گفتن؟😕😓 عجب ادمیا

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   

جو خیلی عالی نداره نینی سایت ولی معتادش میشی

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتو به فحش کشیدن😂؟ 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
🙁چی بگم والله موضوع تاپیک رو ول کردن چسبیدن به دعای بد کردن

درک نمیکنن از بس تو تیپای جاری و مادرشوهر فحش دادن دیگه عادت کردن بعضیا دست خودشون نیس مثلا میخوان محبت کنن

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   

🤣🤣🤣اینجا همینه انقد چرت و پرت میگن 

من ی تاپیک داشتم بچه ها خواستن عکس دوستمو بزارم که کلمبیاییه اصالتا ولی جا دیگ زندگی می‌کنه چش و ابروی مشکی بعد لب و دهن کوچیک 

برمیگشتن ب من میگفتن این افغانیه 🤦😂چون بخاطر کارش مدتی اونجا بود 

بنده خدا خوشگلم هس حالا افغانستانیا که مشکلی ندارن خیلیم عزیزن برام ولی چرا چرت میگی مومن؟😑😂هنوز داغ اون تاپیک رو دلمه 😐😐😑😑

الانم یکی ریپلای می‌کنه باز چرت میگه من میدونمممم😂😂🤦

درک نمیکنن از بس تو تیپای جاری و مادرشوهر فحش دادن دیگه عادت کردن بعضیا دست خودشون نیس مثلا میخوان م ...

خب اصلا بحث این نیست من اومدم درد و دل میخواستم فش بدم خودم میدادم دیگه

🤣🤣🤣اینجا همینه انقد چرت و پرت میگن  من ی تاپیک داشتم بچه ها خواستن عکس دوستمو بزارم که کلمب ...

اصلا خیلی عجیبه دویست نفرم میان تو تاپیکا ولی اگه کمک بخوای اصلا نمیان خواهر شوهر مادر شوهر ۷۰ درصد میان چرت و پرت صد در صد میان

اصلا خیلی عجیبه دویست نفرم میان تو تاپیکا ولی اگه کمک بخوای اصلا نمیان خواهر شوهر مادر شوهر ۷۰ درصد ...

اصلا نباید تاپیک گذاشت اینجا من انقد جو منفی دادن بهم رفتم گفتم به نی نی یار اون تاپیکو حذف کن 

خیلی انرژی منفی میدن