2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جشن😨

کرونا😨

پشمای کرونا😨

پشمای ما😨😐

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
لباست چ رنگه گلم؟ اگه تا الان مدام دکلره و رنگ روشن گذاشتی بزن تنوعه

لباسام که پنج روزه رنگاشون فرق میکنه درباره موهامم اصلا زرد بهم نمیادموهامم خیلی بلنده تا زانوهام هست نمیخوامم مدلشون بدم میخوام فر کنم 

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
لباسام که پنج روزه رنگاشون فرق میکنه درباره موهامم اصلا زرد بهم نمیادموهامم خیلی بلنده تا زانوهام هس ...

عههه چه جالب موهای منم همون حدوداس 

ولی خب هیچ وقت رنگ نمیکنم همینجوری خرمایی گذاشتمش وقتی دلم بخواد رنگ داشته باشه رنگ فانتزی میذارم🤭♥️

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
خدايى راز مراقبت از موهاتو بگو من هركار كردم مؤخره ميگيره

هیچ کاری نمیکنم خدایی فقط چون شمالم روغن زیتون اصل دارم  روغن زیتون اصل همیشه بهشون میزنم 

عههه چه جالب موهای منم همون حدوداس  ولی خب هیچ وقت رنگ نمیکنم همینجوری خرمایی گذاشتمش وقتی دلم ...

اتفاقا منم فانتزی بنفش خریدم توشون چندتایی رنگ کنم