rezamaniya مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 عنوان خانوما بیاین 190 بازدید | 19 پست به نظرتون موی پر کلاغی قشنگه واسه جشن برادرشوهرم بزارم خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰 1400/07/12 | 18:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_اچ عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 5182 اره جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
شکلااااتم عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 3566 لباست چ رنگه گلم؟اگه تا الان مدام دکلره و رنگ روشن گذاشتی بزن تنوعه ز همه دست کشیدم که تو باشی همهام! وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است
haniii_ss عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 8920 بستگی ب رنگ موت دارعه و علاقت بنظرم زیادی تیره هست و از چشمت میافته
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 جشن😨کرونا😨پشمای کرونا😨پشمای ما😨😐 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
rezamaniya مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 لباست چ رنگه گلم؟ اگه تا الان مدام دکلره و رنگ روشن گذاشتی بزن تنوعه لباسام که پنج روزه رنگاشون فرق میکنه درباره موهامم اصلا زرد بهم نمیادموهامم خیلی بلنده تا زانوهام هست نمیخوامم مدلشون بدم میخوام فر کنم خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
rezamaniya مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 جشن😨 کرونا😨 پشمای کرونا😨 پشمای ما😨😐 پشمای کرونا همه ریخته خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
rezamaniya مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 نه روشنترکنی هم رنگ ومش یا مش فویلی واینا قشنگن خیلی در میادبهم گفتن دوتومن از کجا بیارم اخه خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 17044 لباسام که پنج روزه رنگاشون فرق میکنه درباره موهامم اصلا زرد بهم نمیادموهامم خیلی بلنده تا زانوهام هس ... خدايى راز مراقبت از موهاتو بگو من هركار كردم مؤخره ميگيره
شکلااااتم عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 3566 لباسام که پنج روزه رنگاشون فرق میکنه درباره موهامم اصلا زرد بهم نمیادموهامم خیلی بلنده تا زانوهام هس ... عههه چه جالب موهای منم همون حدوداس ولی خب هیچ وقت رنگ نمیکنم همینجوری خرمایی گذاشتمش وقتی دلم بخواد رنگ داشته باشه رنگ فانتزی میذارم🤭♥️ ز همه دست کشیدم که تو باشی همهام! وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است
rezamaniya مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 خدايى راز مراقبت از موهاتو بگو من هركار كردم مؤخره ميگيره هیچ کاری نمیکنم خدایی فقط چون شمالم روغن زیتون اصل دارم روغن زیتون اصل همیشه بهشون میزنم خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
rezamaniya مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1830 عههه چه جالب موهای منم همون حدوداس ولی خب هیچ وقت رنگ نمیکنم همینجوری خرمایی گذاشتمش وقتی دلم ... اتفاقا منم فانتزی بنفش خریدم توشون چندتایی رنگ کنم خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰