2777
2789
وای میکم یه جاهاییش رو حل کردم میخوام مطمین شم درخواستمو قبول کن تا بفرستم برات بابا چقدر راحت قضاوت ...

عزیزم من سالها از فارغ التحصیلیم گذشته 

الانم کاغذ و خودکار کنارم نیست که بتونم کمکتون کنم 

ولی اگه خود سرفصل رو بخواید بدونم بلدم بهتون یاد میدم با حتی لینک ویدئوی آموزشی میفرستم براتون 

شما هم بهتره با مشاور صحبت کنید 

گیرم دو تا امتحان ام شما دادید 

بقیه زندگیش چی؟ 

تصمیماتی ک الان میگیره و عکس العمل بقیه آینده ش رو می‌سازه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما به همین صورت سوالامون تو گروه درسی میپرسیم لزوما از روی یه سوال قضاوت نکنید خب شاید کل سوال مشکل ...

نه دیگه گلم داداش من سوال رو حل نکرد با حالت تقلب گونه و با راهنمایی دوستان تمام مشکلات ریشه ای سیستم اموزش کشور حل شد😂

ممنونم از همه اونایی که مشکلات مملکت رو حل کردن 

دوست عزیزم حرفت درسته اما خب چه کنم که دست کمک دراز کردم و محکوم شدم🌹❤️

عزیزم من سالها از فارغ التحصیلیم گذشته  الانم کاغذ و خودکار کنارم نیست که بتونم کمکتون کنم&nbs ...

سرفصل رو خودم تحقیق کردم و مطالب رو چک کردم عزیزم اما مطمئن نیستم از جوابم تو خصوصیت بفرستم یه‌نگاه کنی؟

نه دیگه گلم داداش من سوال رو حل نکرد با حالت تقلب گونه و با راهنمایی دوستان تمام مشکلات ریشه ای سیست ...

جامعه از من و شما تشکیل شده 

من و شما و میلیون ها من و شمای دیگه شدیم ایران 

منتها افرادی بی مسئولیت 

کاری به برادر شما و حتی خود شما ندارم 

قصدم هم جسارت نیست 

بی مسئولیتی فحش نیست ویژگی هست

هرکدوم از یه راه غلط و سریع میخوایم به نتیجه برسیم 

که ماحصل کار میشه جامعه ای که هیچ چیز سرجاش نیست 

نه دیگه گلم داداش من سوال رو حل نکرد با حالت تقلب گونه و با راهنمایی دوستان تمام مشکلات ریشه ای سیست ...

ببین اول با داداشت حرف بزن ببین چه تصمیمی برای آیندش داره سعی کن براش انگیره ایجاد کنی مثلا اگر گفت من اصلا می خوام  مکانیک بشم و شغل آزاد بهش بگو اگر مهندسی مکانیک بخونی از نظر علمی می تونی پیشرفت کنی و تو کارات چیزای که خوندی وارد کنی از راه علاقش وارد شو و باهاش منطقی حرف بزن 

والا اینجوری که اومدن شما رو محکوم کردن انگار شما و داداشتون اصلا عامل تمام مشکلات سیستم آموزش وپرورش هستین 😂باید دیپورتتون کنن از کشور 😂😂😂

بیخیال عزیزم همیشه اینجور آدما هستن تو نباید توجه کنی بهشون 😉♥️

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
جامعه از من و شما تشکیل شده  من و شما و میلیون ها من و شمای دیگه شدیم ایران  منتها افراد ...

عزیزدلم من تا سه سال پیش معاون یک مدرسه دوره اول دخترانه بودم ادم عامی و بیسواد نیستم دو تا لیسانس و انواع اقسام مدارک دارم ، از حرف شما ناراحت نشدم از اطلاق بی مسئولیتی هم ناراحت نشدم از لحنا و نوع قضاوت ها ناراحت شدم ، شرایطم مساعد نیست یه دختر به شدت نق نقو دارم مسئله ارو حل کردم فقط میخواستم مطمئن شم .

حق با شماست ولی کاش همگی همه ملت تو همه چیز همبستگی داشتیم🌹

والا اینجوری که اومدن شما رو محکوم کردن انگار شما و داداشتون اصلا عامل تمام مشکلات سیستم آموزش وپرور ...

اره واقعا فهمیدم چه ظلمی کردم به سیستم کنترل این کشور و از فردا اماده تغییرات اساسی تو کشور باشیدچون به راه راست عدایت شدم😭😂