2777
2789
عنوان

کیا باوجود فولیکول ریز باردار شدن

3467 بازدید | 21 پست

من همه چیم نرماله اما فولیکول غالب ندارم ۹m هستن اما اینجا کسایی هستن ک میگن با ۵m باردار شدن 

همه چی دست خداس این چیزا بهونه هست اون بخدا میده 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی لتروزول جواب میده؟

لتروزول زدم اینترنت نوشته برای تقویت تخمدان در افراد پلی کیستیک خوبه و اینک کسایی ک کلومیفن مصرف کردن سه دوره اما جواب نداده لتروزول مصرف کنن اگر خواستی استفاده کنی حتما باپزشک مشورت کن

روز۱۲

خوبه . روز ۱۴ تا ۲۰ اقدام کن اگرم دکترت اجازه میده روز ۱۶ آمپول هاش سی جی بزن. اگر نشد دارو بخور تا فوکیکولات بالغ بشه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
خوبه . روز ۱۴ تا ۲۰ اقدام کن اگرم دکترت اجازه میده روز ۱۶ آمپول هاش سی جی بزن. اگر نشد دارو بخور تا ...

دکترم از آمپول حرفی نزد ولی گفت یک درمیان باید.....بشه منتظر روز تخمک گذاری نباش و اینک ۵ماه گفته باید لتروزول مصرف بشه 

توکل بخدا 

پلی کیستیک هم هستم اما دکتر گفت اثری ندارد چون من مرتب پریود میشم بدن زن خیلی پیچیدس  

خب همین که فولیکول غالب نداری ینی پلی کیستیکی دیگه

منم پریودم منظم بود ولی پلی کیستیک‌بودم

اگه‌اضافه وزن داری حتما کمش کن