سلام بچه ها به من از کدثابت تهران بهم زنگ زدن گفتن ماشین ۲۰۶برنده شدی ۷میلون بزن جهت حواله خودرو از تهران بیاد به بندرعباس نمی دونم اعتماد کنم یا نه پلیس فتا زنگ زدم گفتن نه اینا همش کلاهبرداریه گفتم آدرس بدید خودم می یام گفتن به خاطر کرونا نمی شه
کد ثابت تهران که ملاک نیست. از تلفن عمومی هم که زنگ بزنن باز کد میفته.اولا وقتی میگه برنده شدی دلیل نداره پول ازت بگیرن دوما الان همه جا باز الکی گفته بخاطر کرونا نمیشه بیای
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولش گفتن باید یه چیزی از ما بخری که کدقرعه کشی داشته باشی ما ۹۵۰ریختیم و ماشین ریش تراش و سکه ی پارسیان هم فرستاده بودن دنبالش بعد دیروز زنگ زدن گفتن کدقرعه کشی رو بده تا امروز بهم زنگ زدن گفتن ماشین برنده شدی
آقا بود میگفت همزمان به چندتا خانم تماس میگیریم و سوال میپرسیم. اینا همش دروغ یبارم ممکن جایزه بفرستن که جلب اعتماد کنن ولی همش دروغ. اتفاقا اونم بزرگترین جایزش ماشین بود