2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من جی بیه میشه.. 

اخع یع بار یکی شمارشو سیو کردم بعد رفتم پروفشو دیدم و اینا.. 

یه استوری داش که نگاه کردم بعد رفتم پاک کردم شمارشو ولی استوریش بود توی وضعیت هام.. 

🌱☺من "باید" بتونم و میتونم..☺🌱
اگه هر دو طرف شمارشون ذخیر باشه بله میبینن مال همو اگه که نه پس نه

نه ببین منظورم اینه اگ من ی استوری بزارم بغداد شماره طرفو از گوشیم پاک کنم بعداز کاشان استوری ها

اون موقع می تونه استوریم و ببینه؟ 

چوندقبلش شماره اش سیو بوده و بعدد گذاشتن استوری پاک کرده شده

بایدهردوطرف شمارهموداشته باشن

خب اون طرف شماره و سیو داره ولی ببین منظورم اینه اگ من ی استوری بزارم بغداد شماره طرفو از گوشیم پاک کنم بعداز کاشان استوری ها

اون موقع می تونه استوریم و ببینه؟ 

چوندقبلش شماره اش سیو بوده و بعدد گذاشتن استوری پاک کرده شده

مال من جی بیه میشه..  اخع یع بار یکی شمارشو سیو کردم بعد رفتم پروفشو دیدم و اینا..  یه ا ...

الان یعنی اگ سیودباشه و منساتوری بزارم بعد شمارشو پاک کنم استوری من برضا میاد ؟ منظورم قبل اینکه استوریمو ببینه من شمارشو پاک کنم هستا

نه ببین منظورم اینه اگ من ی استوری بزارم بغداد شماره طرفو از گوشیم پاک کنم بعداز کاشان استوری ها او ...

اگه بلافاصله بعد از استوری شمارشو پاک کردی بله ندیده

شاید هم بلافاصله بعد گذاشتن استوری دیده قبل از اینکه شمارش پاک شده باشه

الان یعنی اگ سیودباشه و منساتوری بزارم بعد شمارشو پاک کنم استوری من برضا میاد ؟ منظورم قبل اینکه است ...

بستگی به واتس اپش داره.. 

اگه از این معمولیا باشه نه.. 

چقدر غلط املایی داری.. 

🌱☺من "باید" بتونم و میتونم..☺🌱
خب اون طرف شماره و سیو داره ولی ببین منظورم اینه اگ من ی استوری بزارم بغداد شماره طرفو از گوشیم پاک ...

بله میتونه ولی بعداینکه شمارشوپاک کردین دیگه نمیتونه ببینه زیرنویس وضعیتت هم بعداینکه شمارشوحذف کردی اسمش پاک میشه منظورم همون لیست کسانی که استوری تودیدنه