2777
2789
عنوان

با شکم حامله دو هفته اس که شوهرم ول کرده رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 74 پست

همیشه قبل از بارداری هم اگه دعوایی چیزی میشد شوهرم با کوچیک ترین بهانه ای ول میکرد میرفت کس و کارم حمایتم نمیکردن یه بابای پیر و سکته دارم که خودشم نمیتونه جمع کنه فقط نهایتا میرفت باش حرف میزد که اثر نداشت بارها شده بود کلید خونه را جا بزارم و از قصد بزاره پشت در بمونم یا بگه برو خونه بابات.از عقدمونم از خداش بود منو قال بزاره و برهمی مجردی و شب تا صبح توی یه خونه باغ با رفیقاش دنبال حکم زدن و قلیون و سیگار باشه

حالام که باردارم هورمونام به هم ریخته بود حرفامو با دعوا بهش میگفتم اما منم یه طاقتی دارم......

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه دو سه تا مشکل اساسی و غیرقابل حل باهاش داشتم یکی خساست زیادش بود..که اخرین دعوامونم سر همین بود پنج سال عقد بودم سه سالم هست ازدواج کردم هنوز سر ۱۰۰ ت ۲۰۰ تومن دعوا داریم منم با هزار ترفند رفتم جلو که ازش پول بگیرم اونم زرنگه گفت برا پول محبت میکنی و...خلاصه چندتا ترفتد زدم جواب نداد اخر بار باهاش دعوام شد گفتم پول نمیدی گفت نه گفتم ۱۰۰ تومن ندی ۱ تومن بهت خسارت میزنم و زدم ماشین ریش تراششو شکوندم و با همین شکم حامله کتکم زد...

همیشه دو سه تا مشکل اساسی و غیرقابل حل باهاش داشتم یکی خساست زیادش بود..که اخرین دعوامونم سر همین بو ...

چند وقتته بارداریت 

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
بارداری این وسط به چه منظوری بوده؟ به خودتون رحمتون نمیاد به اون طفل معصوم از همه جا بی خبر دلتون بس ...

ساکت شو بابا امثال تو فقط بلدن قضاوت بیجا کنن هرکسی خوب میدونه شرایط زندگیش چیه..من با وجود قرص جلوگیری حامله شدم چی برا خودت میگی بعد از ۸ ساااال

چرا وقتی تو همون یکی دوسال اول میبینید اخلاقاشون اینجوریه جدا نمیشید واقعا حیف اعصاب و عمر و جوونی

خونوادم...یه بابا ننه ضعیف که وقتی رفتم قهر و اسم شکایت اومد بابام سکته کرد افتاد گوشه خونه خواهر برادرم هم منو مقصر میدونن خیلی اذیتم میکردن..بابام مرد گنده می نشست گریه میکرد

ساکت شو بابا امثال تو فقط بلدن قضاوت بیجا کنن هرکسی خوب میدونه شرایط زندگیش چیه..من با وجود قرص جلوگ ...

زیر یه سقف بودن همینام دنبالش هست خب. کاش شما یه مقدار رو اعصابت مسلط بشی بتونی تصمیم درست برای زندگیت بگیری حداقل یه بارم که شده. زندگی ایی که همش از روز اول آشوبه ... موندی حال و حولم کردی ... حالام غصه کتک خوردنت رو با یه بچه تو شکم باید ما بخوریم. 

یه خانم مستقل و قوی 
بچتو بنداز و طلاق بگیر ادم رفیق باز تهش هم خیانت میکنه هم بدبختت ببین من خودم از کسایی که میگفتن طل ...

هفته ۱۷ هستم بچم قلب داره تکون میخوره...دلم نمیاد😭😭😭

خونوادم...یه بابا ننه ضعیف که وقتی رفتم قهر و اسم شکایت اومد بابام سکته کرد افتاد گوشه خونه خواهر بر ...

خدابگم چیکار نکنه اینجور پدرومادرا رو.باباخودمون بزرگ شدیم انگار میخاهیم سربار باشیم آدم خودش کار میکنه... ولی بااین تفکرات مزخرفشون فقط فکر آبرو عن.انگار ما ها خودمون دوست داریم شکستو... والا خودمونم اذیت میشیم.

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼