2777
2789
عنوان

اگر تنبلی تخمدان داری بیا (PCOS or PCOD)

4412 بازدید | 22 پست

سلام به همه

من دارم روی این این مور یکم تحقیق میکنم ممنون میشم بهم کمک کنین البته در کنار یه پیشنهادایی برای بهبودتونم دارم

فقط میخوام بهم بگین اگر دچار PCO هستین از چه سنی فعالیت جنسی رو شروع کردین؟( فعالیت جنسی شامل سکس، خودارضایی، دیدن فیلم و ...)

اگر دوست ندارین کامنت بذارین لطفا بهم توی دایرکت بگین 

من میخوام ارتباط این موارد به هم رو پیدا کنم

هرچند یکی از مواردی که اثبات شده تجربیات ناخوشایند دوران کودکی هست

یعنی در زمان کودکی احتمالا از سمت خانواده بطور کامل حمایت نشدین و احساس امنیت نذاشتین شاید در خانواده ای بودین که مشغله زیاد بوده و خصوصا اگر پدر با شما نزدیکی عاطفی نداشته احتمال پرولاکتین در بزرگسالی هم بالا میره

حتی اینکه در دوران دبیرستان از سمت گروه دوستانتون شاید پذیرفته نمیشدین بطور کامل یه جور احساس طردشدگی رو تجربه کردین و...

اما چیزایی که بطور قطعی بهتون کمک میکنه:

روزانه حداقل 20 دقیقه پیاده روی یا یوگا

حذف شکر ( بهترین حالت حذف کامل برای مدت حداقل 1 ماه ) 

حذف شیر

کم کردن نان

قطع مصرف روغن های مضر و جایگزین کردن روغن زیتون،کنجد و یا محلی خوب

هر وعده غذایی باید حاوی فیبر و پروتئین باشد.

صبح رو با شکر طبیعی مثل عسل یا مصنوعی مثل چای شیرین شروع نکنید ( اگر میوه شیرین یا مثلا خرما در طول روز میخورین حتما همراه با منبع پروتئینی مثل انواع آجیل یا کرهی مغزیجات مثل کره بادوم زمینی مصرف کنید.)

این عوامل به تنظیم شدن قند خونتون کمک میکنه، خوش اخلاق تر و پر انرژی تر میشین و جوش هاتون کم میشن.

بسته به بدن هر شخص متفاوته ولی از یک ماه تا 1 سال نتیجه رو میبینین

موارد دیگه هم هست که من مهم تریناشو گفتم چون تخصص در زمینه رژیم غذاییش ندارم خودمم در حال اجرای این موارد هستم

خدا برایم به شدت کافیست

از شونزه ازدواج کردم تنبلی شدید دارم12.7

کم کاری تیرویید دارم 5.6

مشکل پرولاکتین داشتم الان حل شده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پلی کیستیک هستم.سن 18سالگی عقد کردم.فقط اگع میشه تفاوت پلی کیستیک خفیف وشدید رو بهم بگو.ممنون

ممنون که پاسخ دادی عزیزم 

فرقشون اینه که با رعایت مسائل شما زودتر درمان میشی

و شاید علائم کمتری هم داشته باشی

این 2 تا پیج رو در اینستاگرام چک کن:

yoga_ashima

niloofarpcossupport

samira_afkhamy

خدا برایم به شدت کافیست
از کجا فهمیدی شدیدی؟من از کجا بفهمم

هرچی اون عدد ازمایشت بیشتر باشه شدیدتره طبیعیش بین دو تا چهاره     برا من 12.7😑

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

من پای کیستیکم.7ساله ازدواج کردم از بلوغ تا الان ک 25سالمه تنبلی باهامه..به بدبحتی یه بچه اوردم

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
از شونزه ازدواج کردم تنبلی شدید دارم12.7 کم کاری تیرویید دارم 5.6 مشکل پرولاکتین داشتم الان حل شده

شکر که حل شده عزیزم

ممنونم که پاسخ دادی

پرولاکتین و کم کاری تیروئید به هم مرتبط هستن اگر پرولاکتین حل شده حتما دوباره آزمایش بده احتمالش هست تیروئید تنظیم شده باشه

ضمن اینکه منشا روانشناختیشونو گفتم بهتون در مورد تیروئید هم مستقیما بغض فرو خورده تاثیر گذار هست

ضمنا برای پرولاکتین احساس بارداری هم تاثیر گذاره یعنی حمایت نشدن در کودکی و بعد در بزرگسالی میل به بارداری... این یک اختلال روانشناختی مرتبط با پرولاکتین

پیج های اینستاگرامی که به janane در کامنت های قبل معرفی کردم چک کن

خدا برایم به شدت کافیست
من پای کیستیکم.7ساله ازدواج کردم از بلوغ تا الان ک 25سالمه تنبلی باهامه..به بدبحتی یه بچه اوردم

عزیزم دقیقا سن ازدواج رو بگو

ممنونم که پاسخ دادی

برای درمان هم توی کامنت ها 3 پیج اینستا معرفی کردم چک کنید

خدا برایم به شدت کافیست
نمیخوام اون یکم هورمون مردانه و تنبلیم داشته باشم. چیکار کنم؟

احتمالا اسپیرونولاکتون دادن

درمان های با قرص از نظر من درمان قطعی نیستن چون با قطع مصرف علائم بر میگردن

همچنان پیشنهادم اصلاح سبک هست 

اینکه من دارم اینجا در مورد ریشه روانشناختی صحبت میکنم خیلی مهمه بحث نورولوژی هست پس حتما به توجه کنید

برای درمان 3 پیج اینستا که خودم دنبال میکنم توی کامنت ها معرفی کردم

خدا برایم به شدت کافیست