2777
2789
عنوان

مهم ترین ملاک انتخاب همسر آیندتون

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 31 پست

پول،اخلاق

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهربون باشه و دوسم داشته باشع.

چش پاک باشه

یعنی زیر خط فقر باشع وقیافه هم نداشته باشه اما این دوتا ویژگی رو داشته باشه باش ازدواج میکنم

اما حیف باید بافامیل از دواجدکنم که همشون عنن

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

من برام قيافه و قد و خونه داشتن مهم بود 

البته اخلاقم مهم بود اما خب اخلاق به نظرم بايد طرفو شناخت و اين شناخت از نظر هركس متفاوته يكي ممكنه به نظر من خوب بياد اما به نظر بقيه نه نظم من اينه در مورد اخلاق با هر درجه شناختي كه باشه باز هندونه در بستس چون ممكنه اخلاق طرف بعد زير سقف رفتن فرق كنه ١٨٠درجه 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
پاک باشه و شغلش خوب باشه

منم شغل برام خییلی مهم بود...اون خاستگارایی که شغل دولتی داشتن به دلم نبودن..این خاستگارم همهه چیش خوبه از لخاظ قیافه خانواده اخلاق شعور ادب ولی شغل ازاد داره..تو دوراهیی موندم😥

اما دور از شوخی انسان بودنش مهمه برام 

من نه خیلی مذهبیم نه خیلی آزاد 

و اینا همه قابل حله 

گذشتشم مهم نیست 

فقط میخام وفاداشته باشه بهم اهمیت بده 

براش با ارزش باشم و عاشقم باشه

شاید پایانش تلخ بود ولی مسیر قشنگی داشتیم .....                                        https://harfeto.timefriend.net/17306508806308

من متاهلم براساس تجربه میگم این سه تا ویژگی از همه مهمترن

اول ظاهرش باید مورد پسند باشه چون قراره بیشتر زمانتون باهاش سپری بشه

دوم ادب و نزاکت داشته باشه چون اینجوری در بدترین شرایط هم حرمتها حفظ میشه

سوم یه شغل خوب و مبلغی سرمایه اولیه داشته باشه چون زندگی بر اساس رویاها یه ریسک بزرگه