2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت باکره نبودی

2181 بازدید | 12 پست

من ۱۶ سالم بود ک ازدواج کردم باهاش و موقع عقد باخودشم رفتیم نامه گرفتیم زنه گفت حلقویه شاید خونریزی کم شادم اصلا خون نیاد و نامه گرفتم خودمم خاستم بگیرم کسیم بم نگفت تا دیروز شوهرم کتکم زد و دعوا کردیم گفتم دخترمو میبرم گفت ک بیاد چیز دادن تورو ببینه گفتم درست صحبت کن بعد بهم گفت تو ج ... ده ای همون موقع عروسیم من ک خونی ندیدم پارتی کردی نامه گرفتی معلوم نی قبلا ب کی دادی الانم دلت هوس چیز کرده طلاق میخای.... خیلی قلبم شکست ...💔من مثل بقیه نبودم همه رو تست کنم کلا باشوهرم بودم اونم اینجوری بم ظلم میکنه ولی واقعا تحمل تهماتشو نداشتم سپردمش ب خدا😔

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدا چقدر بد دهنه شوهرت حالم بد شد

فاصله خوشبختی با من خیلی کوتاه است امیدوارم زودتر خوشبختی را در آغوش بگیرم🌺🌺🌺  نقش هستی نقشی از ایوان ماست /  خاک و آب و باد سرگردان ماست🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️

خاک تو سر بی سوادش کنن.

مردهای ایرانی سواد جنسیشون صفره صفر..

فقط یه زبون دراز دارن که زنو نیش بزنن باهاش..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.