2777
2789
عنوان

کسی هست حسابداری بخونه یا خونده باشه کمک میخوام 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 37 پست
ینی درسای حسابداری سبک تره؟ من انسانیم،ولی تاریخو دوس دارم ،خوبه عربیم همین منطق یکم گیج کنندس😂

نه عزیز حسابداریهم سختیای خودشو داره مخصوصا درسای تخصصیش

خدایا خودت حاجت روام کن من چشمم به کرم توعه❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد معادله ایناست طولانیه آیدی تلتو میدی بهم 🥺

من کتابای دهمو دارم خواستی آیدی تلتو بده بهت پیام بده سوالی بود برات بفرستم از دوستای دانشگاهمم برات کمک میگیرم

الان کدوم مبحثو مشکل داری

معادله مجهولی بهمون دادن مال سال نهمه چون سه سال پیشه اصن یادم نمیاد معادله دادن تو دارایی و بدهی و سرمایه جای گذاری کنیم 

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
مثلا کجاش

حسابداری رو میگید؟؟آره حفظی داره درسای عمومیش تاریخش سنگینه جغرافیاش فیزیکش 

تو تخصصیاشم خیلی حفظی داره و تمرین خدایی سنگینه

من کتابای دهمو دارم خواستی آیدی تلتو بده بهت پیام بده سوالی بود برات بفرستم از دوستای دانشگاهمم برات ...

مرسی خدا خیرت بده 🥺خصوصی میفرستم براتون 

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
معادله مجهولی بهمون دادن مال سال نهمه چون سه سال پیشه اصن یادم نمیاد معادله دادن تو دارایی و بدهی و ...

خوراکه خودمه😂😋