2777
2789
عنوان

قبل زایمان چی بخورم چی نخورم؟

1741 بازدید | 11 پست

بچه ها من ۱۹ مهر ساعت ۴ صبح نوبت بستری دارم اگه تا اون موقع دردام شروع نشه و زایمان نکنم باید برم برای القای درد. قبل زایمان چی بخورم که هم موقع زایمان اذیت نشم هم مقوی باشه؟ چیا نخورم که مشکل ساز نشه. لطفا راهنماییم کنین.

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

باید از دکترت بپرسی. وای منم اون موقع ها زایمانمه ولی سزارین

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی باید با امپول فشار زایمان کنی؟

نه چون ۲ سانت باز شدم دکترم القای درد طبیعی میکنه. کیسه آب رو باز میکنه دردام شروع میشه

باید از دکترت بپرسی. وای منم اون موقع ها زایمانمه ولی سزارین

اگه سزارینی که دیرتر از منی چون تا الان بهت تاریخ میداد. دوست من سزارینه تاریخ داده ۲ آبان براش

من سز بودم و ساعت ۸ صبح باید زایمان میکردم بهم گفت شام سوپ سبک بخور و بعد ساعت ۱۲ دیگه چیزی نخور

سزارین فرق داره میگن باید ناشتا باشی چون جراحیه ولی برا زایمان طبیعی میخوام ببینم چی بخورم جون داشته باشم

اگه سزارینی که دیرتر از منی چون تا الان بهت تاریخ میداد. دوست من سزارینه تاریخ داده ۲ آبان براش

الان ۳۶ خفنه و چهارروزم. فک کنم ۲۲مهر اینا وقت بده

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
الان ۳۶ خفنه و چهارروزم. فک کنم ۲۲مهر اینا وقت بده

فکر نکنم چون من ۱۹ مهر ۴۰ هفته تموم میشه و زایمان میکنم. دوستم با من بود سزارین بود دیروز زایمان کرد