بچه ها من ۱۹ مهر ساعت ۴ صبح نوبت بستری دارم اگه تا اون موقع دردام شروع نشه و زایمان نکنم باید برم برای القای درد. قبل زایمان چی بخورم که هم موقع زایمان اذیت نشم هم مقوی باشه؟ چیا نخورم که مشکل ساز نشه. لطفا راهنماییم کنین.
یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿
باید از دکترت بپرسی. وای منم اون موقع ها زایمانمه ولی سزارین
turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇 خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵
اگه سزارینی که دیرتر از منی چون تا الان بهت تاریخ میداد. دوست من سزارینه تاریخ داده ۲ آبان براش
الان ۳۶ خفنه و چهارروزم. فک کنم ۲۲مهر اینا وقت بده
turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇 خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵