الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حس میکنم بیشتر از طرف افراد هم هست خب من مثل همه مادرها عاشق بچمم ولی دوست ندارم لوس بار بیاد ...
کار خوبی میکنی،دخترم دو ساله شه هنوز من بهش غذا میدم اونم همه ش استرس دارم که بخوره،هیچی نمیخوره آرزو به دلم مونده میوه بخوره،بستنی بخوره،جدیدا لبنیات هم دهنش نمیزاره،همه شم میگه بغلم کن،خیلی بهم وابسته ست و خیلی از این بابت ناراحتم،شما سعی کن اشتباهات من رو نکنی ولی خیلی مواظبش باش،تا میتونی خونه رو براش امن کن مثلا پریزها رو با در پوش ببند یا اجسام خطر آفرین رو جمع کن،ان شاءالله همیشه در امان و پناه خدا باشه
خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر
یه چیز بهت بگم به زور بهش غذا نده اگه نمیخوره ذاعقهشو پیدا کن مثلا پسر هم فقط چیزای سو ...
نه فقط یه بار اینکارو کردم گفتم شاید مزه بچشه درست بشه نشد فقط بعضی وقتا یذره بستنی میخوره فرنی از همون شش ماهگی عق میزد سوپ هم میخورد الان هر کاری میکنم نمیخوره