2777
2789
عنوان

شده فکر کنید مادر بدی هستین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 88 پست
حس میکنم بیشتر از طرف افراد هم هست  خب من مثل همه مادرها عاشق بچمم ولی دوست ندارم لوس بار بیاد ...

منم با مامانم همین مشکلو دارم پسر من نزدیک 3سالشه و خیلی مستقله ولی مامانم میگ بچه گناه داره و تو از تتبلیت این جوری می‌کنی 

صبحانه شیر عسل گردو عسل خامه شکلاتی و نون تخم مرغ ناهارم هرچی خودمون بخوریم. خوشبختانه دخترم بدغ ...

چه خوب پسر من اصلا نمیخوره البته یه مشکلی برای پیش اومد یهو غذا نخورد الآنم هر کاری میکنم نمیخوره 

خودشناسی DNA plus

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب پسر من اصلا نمیخوره البته یه مشکلی برای پیش اومد یهو غذا نخورد الآنم هر کاری میکنم نمیخوره&nb ...

عزیزم همین شربتو تا دوماه بهش بدین امتحانش مجانیه

چون شربت مقوی هست ۱۲ تا ویتامین داره

ویتامیناش که متعادل بشه اشتهاش زیاد میشه

حس میکنم بیشتر از طرف افراد هم هست  خب من مثل همه مادرها عاشق بچمم ولی دوست ندارم لوس بار بیاد ...

کار خوبی میکنی،دخترم دو ساله شه هنوز من بهش غذا میدم اونم همه ش استرس دارم که بخوره،هیچی نمیخوره آرزو به دلم مونده میوه بخوره،بستنی بخوره،جدیدا لبنیات هم دهنش نمیزاره،همه شم میگه بغلم کن،خیلی بهم وابسته ست و خیلی از این بابت ناراحتم،شما سعی کن اشتباهات من رو نکنی ولی خیلی مواظبش باش،تا میتونی خونه رو براش امن کن مثلا پریزها رو با در پوش ببند یا اجسام خطر آفرین رو جمع کن،ان شاءالله همیشه در امان و پناه خدا باشه

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
عزیزم همین شربتو تا دوماه بهش بدین امتحانش مجانیه چون شربت مقوی هست ۱۲ تا ویتامین داره ویتامیناش ک ...

همین سانستول میدم فقط شیرش زیاد میشه بردمش تلگیری یه هسته خرما درآورد مشکلش این بود الآنم اصلا دهنشو باز نمیکنه بخوره 

خودشناسی DNA plus
بله ی راه داره اگه چند ماه پشت هم شربت سانستول زینک پلاس بدین بهش و هله هوله رو حذف کنید و غذتشم بز ...

من هم ساناستول میدم هم زینک

غذا رو بزور نمیخوره عزیزم

اگر نخواد بخوره میریزه یا تف میکنه

یا چپه میکنه بشقابو یا میره پی بازی

زوری نمیشه ب بچه 2 ساله غذا داد

یه چیز بهت بگم به زور بهش غذا نده  اگه نمیخوره ذاعقهشو پیدا کن  مثلا پسر هم فقط چیزای سو ...

نه فقط یه بار اینکارو کردم گفتم شاید مزه بچشه درست بشه نشد فقط بعضی وقتا یذره بستنی میخوره فرنی از همون شش ماهگی عق میزد سوپ هم میخورد الان هر کاری میکنم نمیخوره

خودشناسی DNA plus
یه ذره مزه اش عوض بشه نمیخوره خیلی مقاومت میکنه

من جات بودم به زور بهش نمیدادم بلاخره ک گشنه میشه هر وقت خواست بخوره 

میخوره پیدا کن چی بریزی تو شیشه دوست داره ما یکی از فامیلامون اب انبه میخورد 😂😂