2777
2789
سال 80 دانشگاه آزاد رشته حقوق قبول شدم و سه ترم دست و پا شکسته خوندم از اون به بعد به دلایلی که یکیشم ازدواج بود دیگه همش انتخاب واحد میکردم ولی کلاسارو یکی در میان میرفتم یا امتحان نمیدادم کلا دیگه بی خیال شده بودم حذف پزشکی میکردم ، بعد 3 بار که مشروط شدم باز با فشاره اطرافیان شوهرم رفت کارامو درست کرد که باز برم دانشگاه ولی باز انتخاب رشته کردم و درس نخونده میرفتم سره جلسه بعضیارم نمیرفتم خلاصه اینکه دیگه درس رو ول کردم و تااااا امسال ، دیگه خیلیییی حوصلم سر میره و داره عمرم الکی تلف میشه ، چند روزه پیش با شوهرم داشتیم حرف میزدیم که گفتم میخوام برم کلاس گفت که به جاز کلاس بیا برو دانشگاه و منم یه لحظه باز هوس کردم دوباره درس بخونم فرداش رفت دانشگاه و مشورت کرد و تسویه کرد کلا و گفت که میشه باز بدون کنکور دانشگاه ثبت نام کنم و حقوق بخونم و میتونم واحدای پاس شده رو تطبیق بدم ، همون روز عصر هم ثبت نامم کرد و فردا میخواد باز بره دانشگاه ، حالا به نظرتون بعد این همه سال دوری از درس میتونم بخونم ، احساس میکنم دیگه مخم کشش نداره و بدتر خنگ شدم
آه ، زندگی منم که هنوز با همه پوچی از تو لبریزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم. اگر علاقه داشته باشی میشه. من یه همکلاسی داشتم واسه فوق ۶۰ سالش بود ولی انگیزش خیلی بالا بود از همه زودتر دفاع کرد
مثل ساحل آرام باش تا دیگران مثل دریا بی قرارت باشند.
آخه زیاد علاقه ندارم ولی به خاطر مامانم و شوهرم که خیلی افسوسه درس نخوندن منو میخورن میخوام ادامه بدم ، حقوقم درساش سنگینن و سخت میترسم باز نتونم ادامه بدم
من اگه درسایی که پاس کردم برام تطبیق بدن ، من حتی یه کلمه هم یادم نمیاد از اون درسا مثلا تا مدنیه 3 پاس کردم یهو این ترم مدنی 4 رو وردارم میتونم بدون مقدمه پاسش کنم؟!