2777
2789

کتاب ایین نامه

یه سه چهار صفحه با رسم شکل توضیح داده عزیزم اونو بخون

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ خاستی ب راست بری سعی کن تو لاین راست ایست کنی و بری و راهنماتو قبلش بزنی . اگرم خاستی ب چپ بری با ...

اینارو بلدم دیروز یه چهارراهی بود چراغ مسیر مستقیمم سبز بود ولی ماشینهایی که میخواستن گردش کنن به چپ وایساده بودن تا چراغ خ چپی سبز شه میخوام بدونم همیشه برای گردش خیابان که داخلش میخوایم گرد ش کنیم چراغ داره یا نه بعضی هاشون چراغ دارن

همیشه که ممنوع نیست 

باید بدونی کدوم چهار راه ها ممنوعه کدوم نیست ، خواهرزاده خودم هفته پیش بخاطر گردش به چپ مقصر شناخته شد چون تصادف کرد و جالب اینجاس خودش به پلیس زنگ زد که طرف مقصر بشه ولی خودش مقصر شد ،یه چهارراه الکی هم بود 😆

اینارو بلدم دیروز یه چهارراهی بود چراغ مسیر مستقیمم سبز بود ولی ماشینهایی که میخواستن گردش کنن به چپ ...

بعضباشون واس هرسمت چراغ جدا داره بعضیاشون هم ک سبز میشه ب هرطرف ک مجازه میتونی بری

باید بدونی کدوم چهار راه ها ممنوعه کدوم نیست ، خواهرزاده خودم هفته پیش بخاطر گردش به چپ مقصر شناخته ...

خب میخوام همینو بدونم که برای گردش چراغ مسیر مستقیم ملاک قرار بدم یا خیابانی که میخوام گردش کنم